• DZIEŃ DZIECKA AFRYKAŃSKIEGO W SPIŻARNI I ROZPIESZCZALNIKU

16 czerwca obchodzimy Międzynarodowy Dzień Dziecka Afrykańskiego. Dziś wielkie święto maja wszystkie dzieci w Kasisi:) My postanowiliśmy uczcić to w Rozpieszczalniku i Spiżarni. Zapraszamy Was dziś szczególnie na zakupy, dzięki którym będziecie mogli podarować uśmiech wszystkim naszym podopiecznym:)

A ponieważ w każdym z nas jest coś z dziecka i wszyscy lubimy dostawać prezenty, przygotowaliśmy z tej okazji także coś miłego dla Was: każdy kto zrobi dziś zakupy w Rozpieszczalniku i Spiżarni, będzie miał okazję podwoić swoje punkty i szybciej wymienić je na wymarzone nagrody w naszym programie lojalnościowym. A dla tych, którzy na zakupy w kasiskim Rozpieszczalniku przeznaczą w tych dniach ponad 100 zł, dodatkowo przygotowaliśmy małe niespodzianki…

Wiadomo nie od dziś, że dzieci lubią słodycze, więc zwłaszcza w Dzień Dziecka zadbajmy o to, by mogły do woli słodko poświętować. Kupujcie galaretki, lizaki i batoniki, niech tego dnia nie zabraknie słodyczy dla naszych słodziaków :)  http://fundacjakasisi.pl/pl/spizarnia

Rozpieszczalnik, to miejsce, w którym sprawiamy dzieciakom tylko i wyłącznie same przyjemności :) Rozpieszczając, rozpuszczamy zło, które przylgnęło do nich, zanim trafiły do tego uzdrawiającego miejsca, jakim jest Kasisi. Bo życie dziecka to przecież nie tylko jedzenie czy leki ‒ to również jego marzenia, możliwość beztroskiej zabawy, ciekawego i twórczego spędzenia wolnego czasu, drobne przyjemności.

Rozpieszczalnik jest czynny 24 godziny na dobę 7 dni w tygodniu. Dzień Dziecka jest doskonałą okazją, żeby to miejsce odwiedzić, ale jeśli macie ochotę podarować prezent na urodziny, gwiazdkę lub po prostu bez okazji swoim podopiecznym, zapraszamy Was do Rozpieszczalnika. Dzięki wsparciu tego projektu możemy spełniać marzenia dzieci z Kasisi. http://fundacjakasisi.pl/pl/rozpieszczalnik

16 czerwca, w Międzynarodowy Dzień Dziecka Afrykańskiego, Spiżarnia i Rozpieszczalnik polecają się! Satysfakcja z zakupów gwarantowana :)