• MAMY WYNIKI AKCJI "ROZSMAKUJ SIĘ W KASISI"!

Mamy dla Was OSTATECZNE WYNIKI AKCJI!!!

Zwycięzcą głównej nagrody, AFRYKAŃSKIEGO WIECZORU Z SZYMONEM HOŁOWNIĄ jest Hotel*** Senator Gran Via w Olchowej!!! GRATULUJEMY ZWYCIĘZCY!!!

Podsumowując, podczas całej akcji Rozsmakuj się w Kasisi, łącznie z nasza odmienioną Spiżarnią, wyposażoną w wyjątkowe na tę okazję produkty, takie jak ulubione ciasto Szymona czy też przysmak Siostry Marioli, zebraliśmy dla dzieciaków 12 429,22 zł.

Jeszcze raz WSZYSTKIM bardzo bardzo dziękujemy za udział!!! To był świetny czas i na pewno nie zakończymy na jednym razie!

Naszymi wielkimi sprzymierzeńcami podczas akcji "Rozsmakuj się w Kasisi" byli wszyscy kelnerzy. To oni opowiadali klientom o naszej akcji, o dzieciakach, rozdawali ulotki i przyjmowali dobroczynne napiwki. Wyróżniliśmy trzy osoby z kelnerskiego teamu, które okazały się najbardziej skuteczne w pomaganiu i zebrały najwięcej dobroczynnych napiwków:

1. Justyna Kurowska, Hotel Senator Gran Via - 1326,60 zł
    2. Agnieszka, Mezze Hummus & Falafel - 493, 98 zł
    3. Marcin Rachwalski, (Rachu) B-MAN - 420 zł

Nagrodą jest imienny voucher na udział w szkoleniu w Mistrzowskiej Akademii Kelnerskiej Grzegorza Górnika w wybranym terminie

Obiecaliśmy także, że spośród wszystkich, którzy nadeślą swoje zdjęcia z ucztowania  z podpisaną deklaracja darowizny rozlosujemy zestwy upominkowe składające się z ekstra afrykańskich gadżetów, przywiezionych przez Szymona Hołownię!!!

Nasza maszyna losująca wyłoniła czterech zwycięzców!!! Oto oni:

Piotr Łazarz
    Ewelina Malska