• KASISI POZDRAWIA RZESZÓW

Akcja w Rzeszowie

08.10.2014 CAŁE KASISI POZDRAWIA RZESZÓW, a Rzeszów odwdzięczył się w piątek piękną pogodą i wspaniałym przyjęciem.

O 15.30 rozpoczął się pierwszy punkt naszej wizyty. Na spotkaniu z dziennikarzami Szymon opowiadał o Kasisi, o naszym projekcie Rozsmakuj się w Kasisi i o Was wszystkich - o tym jak licznie skupiliście się wokół Kasisi, jaka siła tkwi w Waszym wsparciu duchowym i o Waszych dychach, które przez rok zmieniły Kasisi nie do poznania. Jesteśmy z Was dumni!!!

O 16.00 w restauracji KUK NUK zgromadzili się goście, z którymi uroczyście zainaugurowaliśmy projekt. Była to uczta dla wielu zmysłów, bo oprócz specjałów kuchni KUK NUK, które cieszyły podniebienie, degustowaliśmy się także opowieściami Szymona, filmami i zdjęciami z Kasisi. Poza tym był konkurs z nagrodą główną - obrazem Jacoba Zulu. Prosto z Kasisi przywieźliśmy dla Pani Magdy, właścicielki restauracji, niespodziankę - zdjęcie naszych dzieciaków trzymających bajecznie kolorowy napis Rozsmakuj się w Kasisi  Były też prezenty dla kelnerów i ciepłe słowa Szymona o tym, że właśnie stają się „terenowymi” ambasadorami Kasisi. Były pamiątkowe zdjęcia, rozmowy, pomysły na nowe akcje i mnóstwo dobrych emocji Wśród osób, które tego popołudnia zawitały w KUK NUK były zarówno takie, które w zasadzie pierwszy raz usłyszały o Kasisi i nie kryły swojego wielkiego poruszenia, ale w komplecie zjawili się także zwycięzcy naszego facebookowego konkursu  Nie wiecie nawet jak wielka to dla nas radość poznawać Was osobiście

O 17.00 w CH Plaza Rzeszów kilkadziesiąt osób uczestniczyło w spotkaniu otwartym z Szymonem, a o 18.30 w otwartym spotkaniu w kościele oo. Dominikanów wzięło udział kilkuset uczestników.

Na zdjęciach poniżej i w linkach możecie podejrzeć nieco więcej z tego co działo się w Rzeszowie, a na pełną video relację zapraszamy już niedługo.

To w którym mieście widzimy się teraz? Jeśli macie swoje ulubione restauracje i zaprzyjaźnionych właścicieli takich miejsc, namawiajcie ich do współpracy, a z największą przyjemnością zawitamy u Was.