• Kolorowy Zawrót Głowy - program lojalnościowy

Afryka jest pełna żywych kolorów. Logo naszej Fundacji również. Dlatego przygotowaliśmy coś specjalnego dla użytkowników „Rozpieszczalnika” - program lojalnościowy KOLOROWY ZAWRÓT GŁOWY.

Za każdy zakup spełniający marzenia naszych dzieciaków, możesz zbierać punkty, a punkty wymieniać na designerskie nagrody związane z naszą Fundacją albo rzeczy wykonane przez nasze utalentowane dzieciaki.

Rozpieszczaj zatem małych mieszkańców Kasisi, a przy okazji również siebie :)

Żeby zapisać się do programu lojalnościowego, dokonując swojej wpłaty (przycisk „Przekazuję” na stronie głównej „Rozpieszczalnika”) wystarczy, że zaznaczysz w formularzu wpłat pole: Chcę uczestniczyć/uczestniczę w programie lojalnościowym „Kolorowy Zawrót Głowy”

Szczegóły poniżej oraz w regulaminie naszego programu

NAGRODY

Torby z Kasisi

Batik to niewątpliwie najpiękniejsza afrykańska tkanina. Nasze podopieczne z Kasisi wykorzystują ten materiał do szycia wyjątkowych torebek, które nabyć można jedynie w kasiskim sklepiku z pamiątkami. Rozpieszczalnik zaopatruje w te niezwykłe torby  nasza wolontariuszka, która będąc w Kasisi szyła je razem z naszymi utalentowanymi dziewczynkami, to jedyna okazja, żeby pozostając w Polsce zdobyć piękną afrykańską torbę. Każda tobra jest inna, to która trafi do Ciebie będzie niespodzianką...:)

Liczba punktów:10 000

Obrazy malowane przez chłopców z Kasisi

Jacob, Innocent, Suwilanji – to trójka chłopców, którzy posiadają niezwykły talent malarski i są naszą wielka dumą  Choć żyją w maleńkiej wiosce w Kasisi w Zambii, ich obrazy prezentowane były nawet w Nowym Jorku. W jednej z recenzji przeczytaliśmy: „W pracach przepełnionych słońcem, w których intensywność i blask koloru zapiera dech w piersiach, słyszymy podszepty wielkich mistrzów fowizmu, koloryzmu i całej braci impresjonistów”.

Liczba punktów:15 000

Notes

Elegancki, podręczny notes z gumką. Logo Fundacji Kasisi na okładce dodaje uroku i cieszy oko. Idealny dla dzieci i dorosłych, dla pań i panów, dla biznesmenów i artystów. Dzięki niemu nic Wam już nie umknie :)

Liczba punktów:3 000

Srebrne drzewko Fundacji

Wyjątkowa, niepowtarzalna zawieszka z Logo Fundacji Kasisi, wykonana w Zambii z najlepszej jakości afrykańskiego srebra, będzie piękną ozdobą. Nie mamy wątpliwości, że wywoła uśmiech na twarzy każdej Pani, której będzie dane ją nosić:)

Liczba punktów:18 000

ZASADY ZBIERANIA PUNKTÓW

1. Uczestnicząc w programie lojalnościowym, każdorazowo, gdy dokonujesz wpłaty  powinieneś  zaznaczyć w formularzu wpłat pole: Chcę uczestniczyć/uczestniczę w programie lojalnościowym „Kolorowy Zawrót Głowy”. Tylko w ten sposób punkty zdobyte dzięki kolejnym transakcjom będą prawidłowo doliczane do puli zgromadzonych dotychczas przez Ciebie punktów.

2. Każda złotówka przekazana na Rozpieszczalnik to 10 punktów dla Ciebie - czyli np. wydane 10 zł daje 100 punktów.

3. Na start, przy pierwszej swojej wpłacie na Rozpieszczalnik dostajesz od nas 500 dodatkowych punktów.

4. Podwajamy liczbę punktów zdobytych dzięki transakcji (kwota transakcji co najmniej 50 zł), która wykonana zostanie przed upływem siedmiu dni od poprzedniej wpłaty.

5. Przyznajemy dodatkowe 400 punktów za cztery wpłaty w ciągu danego miesiąca, jeśli ich łączna kwota wynosi przynajmniej 50 zł.

6. Przyznajemy dodatkowe 500 punktów miesięcznie za zlecenie przelewu stałego lub zrobienie przelewu dokładnie tego samego dnia, co miesiąc wcześniej na kwotę przynajmniej 50 zł.

7. Od czasu do czasu będziemy organizować „dni bonusów”. W te dni kwoty pieniężne przekazane na nasz Rozpieszczalnik, będziemy wynagradzać podwójną ilością punktów. Informację o dniach bonusów będziemy zamieszczać na naszej stronie internetowej i na naszym profilu na Facebooku.

8. Promocje nie łączą się.

JAK SPRAWDZIĆ, ILE MAM PUNKTÓW?

Każdorazowo, kiedy dokonasz wpłaty na Rozpieszczalnik (przycisk „Przekazuję” na stronie głównej projektu „Rozpieszczalnik”) i zaznaczysz w formularzu pole: Chcę uczestniczyć/uczestniczę w programie lojalnościowym „Kolorowy Zawrót Głowy”, otrzymasz specjalny e-mail z  podziękowaniem oraz informacją, ile punktów w naszym programie lojalnościowym odpowiada przekazanej właśnie przez Ciebie kwocie pieniężnej. Punkty te zostaną doliczone do Twojej puli z chwilą, gdy pieniądze wpłyną na nasze konto (przy przelewach tradycyjnych – na poczcie, w banku – może to potrwać kilka dni).

W każdy poniedziałek będziesz otrzymywać od nas  e-mail z informacją o liczbie zgromadzonych punktów (zsumowanych punktów odpowiadających przekazanym przez Ciebie kwotom pieniężnym oraz punktów doliczanych przez nas za spełnienie dodatkowych warunków - patrz wyżej "Zasady zbierania punktów")  i o tym, na jakie nagrody możesz je wymienić.

JAK WYMIENIĆ PUNKTY NA NAGRODY?

Poniżej znajduje się specjalny formularz. Kiedy uzbierasz liczbę punktów, która pozwoli Ci na otrzymanie od nas gadżetu/gadżetów  z przygotowanej w programie puli nagród (ile punktów odpowiada danemu gadżetowi możesz sprawdzić powyżej, klikając w "Nagrody") wypełnij formularz podając swoje dane, liczbę punktów, którą chcesz ze swojej puli zamienić na nagrody oraz wskaż gadżet/gadżety, które chcesz otrzymać. Przytrzymując przycisk "Ctrl" i klikając w wybrane nagrody, można zamieścić w formularzu kilka spośród nich jednocześnie . Po wypełnieniu formularza kliknij przycisk „prześlij”.

W ciągu 21 dni wyślemy nagrodę na adres wskazany w formularzu. Koszt przesyłki pokrywa Fundacja.

Wymień punkty na nagrody (Kolorowy zawrót głowy)