ROZSMAKUJ SIĘ W KASISI

OGÓLNOPOLSKA AKCJA „ROZSMAKUJ SIĘ W KASISI – WIELKA REWOLUCJA”

ZAPRASZAMY DO ZAPOZNANIA SIĘ Z REZULTATAMI AKCJI PRZEPROWADZONEJ W CZERWCU 2015

Projekt „Rozsmakuj się w Kasisi” działa już od prawie roku. Przez ten czas byliśmy obecni w kilkunastu restauracjach w całej Polsce.

Wraz z nowym rokiem nadeszła pora na WIELKĄ REWOLUCJĘ naszego projektu!

Tych, którzy są przekonani, że pomaganie innym jest oznaką dobrego smaku, zachęcamy do rezerwacji restauracyjnych stolików w najlepszy do świętowania dzień tygodnia tj. niedzielę poprzedzającą bardzo ważną datę tj. 16. czerwca 2015 roku. W tym dniu - 14. czerwaca - w restauracjach biorących udział w naszej akcji, czekać będzie na Was mnóstwo niespodzianek!

Głodni wrażeń?! Jesteście we właściwym miejscu!

A wszystko po to, by nieść realną pomoc naszym dzieciakom w Kasisi.

DLACZEGO 16. CZERWCA TO WAŻNA DATA, KTÓRĄ CHCEMY UPAMIĘTNIĆ?

SZCZEGÓŁY NASZEJ SMAKOWITEJ AKCJI

W niedzielę poprzedzającą Międzynarodowy Dzień Dziecka Afrykańskiego, oprócz wspaniałego jedzenia, w restauracjach biorących udział w naszej akcji, czekać będą na Was wspaniałe niespodzianki. Każdy gość restauracji, który tego dnia zdecyduje się zostawić swój dobroczynny napiwek dla dzieciaków, którymi opiekuje się Fundacja Kasisi (na kwotę 2, 5, 10 zł, korzystając ze specjalnego kuponu, który może oderwać od podkładki lub od kartonika, który otrzyma wraz z rachunkiem  ̶  patrz galeria poniżej), otrzyma szczęśliwy los z ciekawostką o Zambii - ojczyźnie naszych dzieciaków. Tych, którzy zdecydują się zrobić sobie zdjęcie z podpisaną deklaracją swojej darowizny oraz wysłać je na adres rozsmakujsie@fundacjakasisi.pl zapraszamy na kasiską loterię. 16 czerwca na naszym  fanpejdżu na Facebooku rozlosujemy wśród tych osób afrykańskie prezenty, często wykonane przez nasze dzieciaki, które Szymon przywozi z Kasisi.

Restauratorom, którzy włączą się w naszą akcję, podzielą się dochodem (minimum 7% utargu dziennego) z dni akcji z Fundacją Kasisi, zapewnimy niezwykłą reklamę w mediach  społecznościowych, na naszej stronie internetowej, w newsletterze oraz poinformujemy o tym lokalne media.  Na naszym fanpejdżu na Facebooku przez cały dzień uruchomimy CENTRUM DOBREGO SMAKU, gdzie będzie się dużo działo.

Docenimy także kelnerów i managerów restauracji, którzy wykażą się największym zaangażowaniem w naszą akcję, pomysłowością działań i skutecznością.

W CENTRUM DOBREGO SMAKU BĘDZIE SIĘ DZIAŁO!

Podczas biesiady w restauracji koniecznie zajrzyjcie na naszego Facebooka. Stamtąd dowiecie się i zobaczycie, co dzieje się w innych restauracjach, uczestniczących w naszej akcji, które z miast bawi się i wspiera naszą Fundację najlepiej. Co dwie godziny będziemy uaktualniać dane z terenu, tak, by wszyscy wiedzieli ile dobra wygenerowała już WIELKA REWOLUCJA i które z restauracji zajmują pierwsze miejsca w rankingu pomagania. Przygotujemy specjalne konkurencje dla wszystkich kelnerów i managerów restauracji bawiących się z nami tego dnia. Docenimy tych najbardziej skutecznych i najbardziej oryginalnych w pomaganiu. Będzie dużo emocji i wspaniała zabawa!!! Róbcie sobie zdjęcia przy restauracyjnych stolikach, przesyłajcie na naszego Facebooka i pokażcie jak bawimy się w całej Polsce dla Afryki.

Regulamin projektu znajdziecie tutaj

DOBRY SMAK WYGLĄDA TAK

STOJAK INFORMACYJNY I KARTONIK DO RACHUNKU

Stojak informacyjny na stole oraz kartonik dołączony do Twojego rachunku to drugi sposób, po którym poznasz, że jesteś w miejscu, które dołączyło do naszej akcji. W tym przypadku kupon, który możesz wręczyć kelnerowi oraz list od Szymona znajdziesz na kartoniku obok swojego rachunku. Smakuj w życiu każdą chwilę – zwłaszcza tę, w której decydujesz się robić coś dobrego!

PODKŁADKA

Tak oto prezentuje się nasza wyjątkowa kasiska podkładka! Każdy posiłek na niej serwowany będzie smakował wyjątkowo! Po prawej stronie znajdują się kupony (2 zł, 5 zł i 10 zł), które odrywając, możesz wręczyć kelnerowi, by doliczył wskazaną kwotę do Twojego rachunku. Nie zapomnij jednocześnie zabrać ze sobą listu od Szymona Hołowni, który stanowi lewą część naszej podkładki. Zebranych dwadzieścia takich listów uprawnia Cię do otrzymania od nas jedynego w swoim rodzaju Certyfikatu Osoby z Dobrym Smakiem.

JEŚLI JESTEŚ WŁAŚCICIELEM RESTAURACJI

Jeśli prowadzisz lokal gastronomiczny, lubisz wyzwania, dobrą zabawę, a przede wszystkim chciałbyś pomóc dzieciom, dołącz do naszej akcji.

Wystarczy, że wypełnisz i wyślesz poniższy formularz, skontaktujemy się z Tobą i ustalimy szczegóły naszej współpracy.

FORMULARZ

Prosimy o uzupełnienie poniższego formularza.

GDZIE MOŻESZ ZJEŚĆ Z DOBRYM SMAKIEM?

Na początku czerwca ogłosimy listę restauracji, które wezmą udział w akcji i zaznaczymy je na mapie SZLAKU DOBREGO SMAKU, żeby każdy mógł do nich trafić. Jeśli już wiecie, w którym miejscu chcielibyście się bawić z DOBRYM SMAKIEM podsuńcie pomysł  na udział w WIELKIEJ REWOLUCJI programu „Rozsmakuj się w Kasisi” w swoich ulubionych lokalach.

ZOBACZ LISTĘ RESTAURACJI

U NAS DOBRA ZABAWA SIĘ NIE KOŃCZY

Dlatego w restauracji, która okaże się najbardziej skuteczna i kreatywna w pomaganiu, powtórzymy imprezę. Weźmie w niej udział Szymon Hołownia, który z Twoimi klientami oraz z zaproszonymi przez Ciebie gośćmi rozsmakuje się w specjałach Twojej kuchni. Spotkanie to będzie pełne niespodzianek. Fotorelację z tego wydarzenia zamieścimy na naszej stronie i na naszym profilu FB.

Trafi do Ciebie nasz specjalny Certyfikat Miejsca z Dobrym Smakiem.

Zapewnimy Twojej restauracji wyjątkową promocję, by klienci mogli łatwo do niej trafić.

Zobacz jakim zainteresowaniem mediów i gości cieszyła się inauguracja projektu w jednej ze współpracujących z nami restauracji:

FOTORELACJA