Zostań naszym wolontariuszem

Pokochałeś Kasisi, nasze dzieciaki i czujesz, że możesz zrobić dla nich coś więcej. Masz w sobie energię do działania i chcesz ją dobrze spożytkować?
W takim razie to, co przygotowaliśmy poniżej jest propozycją właśnie dla Ciebie: zostań wolontariuszem naszej Fundacji.
Przekazujemy w Twoje ręce specjalny zestaw narzędzi, którymi możesz promować naszą Fundację wszędzie tam gdzie jesteś na co dzień, tam gdzie są Twoi znajomi – ci którzy o Kasisi już słyszeli oraz ci, do których jeszcze informacja o naszej kasiskiej rodzinie nie dotarła.

Baner

Jeśli prowadzisz swojego bloga, masz swoją stronę internetową możesz zamieścić tam nasz baner (gif, rotujący). Znajdują się na nim najważniejsze informacje o naszej Fundacji i projektach głównych, które tutaj wspólnie realizujemy. Możesz także zachęcić znajomych do umieszczenia naszego baneru na swoich blogach i stronach www.

BANER GIF (468px x 100px)

Pobierz banner (ZIP-GIF)

ULOTKA I PLAKAT

Potrzebujemy Twojej pomocy. Tylko dzięki Tobie możemy dotrzeć z informacją o Kasisi wszędzie tam, gdzie bardzo byśmy chcieli, aby o Kasisi usłyszano, a dokąd sami nigdy nie trafimy.
Możesz pobrać z naszej strony specjalnie przygotowany plakat oraz naszą ulotkę. Wydrukuj i rozwieś – może na tablicy w swoim miejscu pracy, w swojej szkole, świetlicy, w akademiku...

PLAKAT JPG (3578px x 5031px)

Pobierz plakat (ZIP-JPG)

ULOTKA (PDF)

Pobierz ulotkę (ZIP-PDF)

MASZ APETYT NA WIĘCEJ?

Bardzo nas to cieszy, bo już niedługo znajdziesz tutaj nowe propozycje w jaki sposób możesz lokalnie działać dla dobra naszych dzieciaków i Kasisi.