Aby sprawdzić liczbę swoich punktów wpisz adres e-mail podany przy płatnościach lub adopcji materialnej. Pamiętaj! Aby punkty wpływały na Twoje konto, zawsze używaj tego samego adresu e-mail.

Uczniowie

Bibisha 13 l

Urodziny: 05.11.2006
W Kasisi od: 19.06.2018

Bibisha trafiła do Kasisi w czerwcu 2018 roku. Jest ciężko chora. Rodzice zmarli, a starsza siostra nie ma już możliwości opiekować się dziewczynką, ponieważ sama jest chora i biedna.

MAJ 2019r.
Chodzi do piątej klasy. Lubi czesać włosy i śpiewać, a w przyszłości chce być pielęgniarką.
PAŹDZIERNIK 2018r.
Ze zdrowiem Bibishy zdecydowanie lepiej.  Dziewczynka bardzo dobrze się uczy.

Kurczak

Mariola A.

Joanna Lewandowska

Agnieszka Kuprowska

Pakiet medyczny dla małych pacjentów

Miniva jest u nas od miesiąca. Ciężko choruje i jest bardzo słaba. Odbudowujemy jej zaufanie do świata po tym, jak matka porzuciła ją w buszu. Walczymy o jej zdrowie. Niestety ostatnie wyniki zwiastują poważne problemy. Przewlekłą chorobę zdiagnozowaliśmy też u Richarda. Pomożemy mu tylko wdrażając specjalistyczne i niestety kosztowne leczenie.

To nasi najbardziej potrzebujący mieszkańcy. Chcemy, by zbliżające się Święta były wolne od zmartwień dla wszystkich. Nasi podopieczni przeszli już życiu wystarczająco dużo. Ruszamy ze specjalną zbiórką na leczenie tej dwójki, by otoczyć ich najlepszą możliwą opieką medyczną. Nasz mały szpitalik – House of Hope jest już po generalnym remoncie. Pora zaopatrzyć półki w niezbędne medykamenty!