Aby sprawdzić liczbę swoich punktów wpisz adres e-mail podany przy płatnościach lub adopcji materialnej. Pamiętaj! Aby punkty wpływały na Twoje konto, zawsze używaj tego samego adresu e-mail.

Przedszkolaki

Elijah 4 l

Urodziny: 05.07.2015
W Kasisi od: 09.01.2019

Elijah jest w Kasisi razem ze swoją siostrzyczką. Zostali zabrani od matki. Chłopiec jest bardzo radosny. Lubi bawić się z dużymi chłopcami. Jest w przedszkolu domowym.

Anna

Agata

Elijah

Patrycja Bielak

Paulina Wilary

Izabela Czaja-Banasiak

Marcelina

Jacek Rosiński

Marek

ALICJA TRUSZKOWSKA

Agnieszka Kuprowska

Fam

Pakiet medyczny dla małych pacjentów

Miniva jest u nas od miesiąca. Ciężko choruje i jest bardzo słaba. Odbudowujemy jej zaufanie do świata po tym, jak matka porzuciła ją w buszu. Walczymy o jej zdrowie. Niestety ostatnie wyniki zwiastują poważne problemy. Przewlekłą chorobę zdiagnozowaliśmy też u Richarda. Pomożemy mu tylko wdrażając specjalistyczne i niestety kosztowne leczenie.

To nasi najbardziej potrzebujący mieszkańcy. Chcemy, by zbliżające się Święta były wolne od zmartwień dla wszystkich. Nasi podopieczni przeszli już życiu wystarczająco dużo. Ruszamy ze specjalną zbiórką na leczenie tej dwójki, by otoczyć ich najlepszą możliwą opieką medyczną. Nasz mały szpitalik – House of Hope jest już po generalnym remoncie. Pora zaopatrzyć półki w niezbędne medykamenty!