Uczniowie

Jack 17 l

Urodziny: 20.04.2004
W Kasisi od: 12.06.2004

Jack trafił do Kasisi trafił gdy miał kilka tygodni. Rodzina zerwała kontakt z sierocińcem. Numery telefonów, które zostawili nie istnieją. Jack jest bardzo samodzielny, pewny siebie, wesoły i zaradny. Aktywny i skory do płatania wszystkim różnych psikusów. Jest zawsze roześmiany, ale kiedy trzeba potrafi być poważny.

LIPIEC 2020
Jack chodzi do piątej klasy po rocznej przerwie, podczas której przebywał poza Kasisi. Uczy się dobrze i wszystkie wolne chwile poświęca na naukę, żeby nadrobić stracony czas. Ma w sobie zadatki na przywódcę. Lubi grać w piłkę i czytać książki.
LIPIEC 2018
Jack jest bardzo inteligentny. Bardzo dobrze się uczy. Lubi informatykę i chętnie poznaje tajniki wiedzy o komputerach.
CZERWIEC 2016
Chodzi do piątej klasy. Jest utalentowany plastycznie. Wymaga dużo uwagi. Siostry szukają jego rodziny.
CZERWIEC 2015
Chodzi do czwartej klasy. Mieszka ze starszymi chłopcami. Towarzystwo starszych od niego osób bardzo mu odpowiada. Często odwiedza bibliotekę. Lubi zgłaszać się na dyżury przy bramie wjazdowej, tam razem z panem Daką wita gości.
pokaż starsze

Książki do biblioteki