• Adoption

Let me invite you to my Adoptive Family!

Gift 13L

Congratulations! The process of adoption is almost over. Now fill in your details.

FORM

Wire transfer (e.g. in a bank, in a post office)

DANE DO PRZELEWU:

Santander Bank Polska 33 1090 1883 0000 0001 2159 4519
    Kod SWIFT: WBKPPLPP

Przy przelewach z zagranicy należy wpisać numer rachunku w formacie IBAN (tzn. z dopiskiem z przodu PL):

Numer konta do wpłat w EURO:
    Santander Bank Polska 81 1090 1883 0000 0001 2148 8507

Fundacja Kasisi
    ul. Pomiechowska 47/14
    04-694 Warszawa

W tytule przelewu nie zapomnij podać: imienia i wieku dziecka, które adoptujesz ("Adopcja materialna Alan") oraz kontaktu do siebie (e-mail, tel.). Dzięki temu będziemy mogli skontaktować się z Tobą, żeby przekazać Ci informację, w jaki sposób możesz znaleźć się w albumie rodzinnym na podstronie dziecka oraz uzyskać kontakt z innymi osobami, które tworzą już jego rodzinę.

Online payment system

Congratulations! The process of adoption is almost over. Now specify the amount of your monthly obligations to be transferred to the Foundation's account, enter your contact details and click on 'PayU transfer'. You will be redirected to the transfer. Please don’t forget about regular monthly payments on the declared amount. The most convenient way would be if you set up a standing order from your account. Data required for the standing order can be found under CONTACT

• 25 PLNCost of learning
    • 50 PLNCost of learning
      and
    • 100 PLNCost of learning
      and medical care

DECLARED PERIOD

E.g., 18/08/2019

YOUR PERSONAL DATA:

If you wish to have the information about you and your photo placed in the child’s family album at its profile and want to get the opportunity to communicate with other people who form a foster family of a child, please provide the following information.

Sisters taking care of the Kasisi Orphanage are very grateful for all kinds of help given to children. They pray together for all the Donors and Friends.

Partners