• Dni Otwarte w Kasisi: 9 - 10 lipca 2018 r. ZAPRASZAMY!!!

Rozpoczęliśmy DNI OTWARTE w Kasisi!

W ciągu dwóch najbliższych dni (poniedziałek i wtorek, tj. 9-10 lipca), zapraszamy Was na facebooka i UWAGA, na INSTAGRAM (fundacja.kasisi). Pokażemy nowe zdjęcia, filmiki, a także relacje LIVE! Rodzice adopcyjni będą mogli dowiedzieć się co słychać u ich podopiecznych (piszcie do nas na naszym facebooku lub na [email protected]kasisi.pl).

Razem z siostrą Mariolą będziemy robili wszystko, by każdemu odpowiedzieć na pytania dotyczące dzieciaków i funkcjonowania domu. Jak zwykle podczas Dni Otwartych jesteśmy tu dla Was!

Niestety nie wszystkie dzieciaki są teraz w Kasisi. Młodzież jeszcze pilnie się uczy w szkołach w całej Zambii. Wakacje zaczną się dopiero w sierpniu, więc nie zobaczymy się ze wszystkimi, ale i tak będzie wesoło.

ZAPRASZAMY!!!

Do Was też mamy wielką prośbę! Większość z Was wie już co to Dni Otwarte, na czym polega Adopcja z Sercem i dlaczego ważne jest, by Spiżarnia Kasisi zawsze była pełna. Dzięki Wam chcielibyśmy dotrzeć do tych, którzy jeszcze nie wiedzą, że Kasisi to takie super miejsce. Zrobicie dla mieszkańców Kasisi bardzo dużo udostępniając i lajkując nasze posty na facebooku, opowiadając znajomym w pracy, przyjaciołom, rodzinie, wszystkim, którym jeszcze nie powiedzieliście czym jest Kasisi. Zachęcajcie ich, żeby wpadli na nasz facebookowy profil. Może zostaną z nami na dłużej i tak jak my zakochają się w tym miejscu? Pomożecie?!!!