• Nasza Fundacja ma już 5 lat!

5 urodziny Fundacji Kasisi

11 kwietnia 2018 minęło 5 lat od założenia przez Szymona Hołownię Fundacji Kasisi. Z tej okazji zapraszamy Was do świętowania wraz z nami tej rocznicy w sposób szczególny. Co powiecie na to, abyśmy wspólnie rozpieścili naszych podopiecznych? :)

Te dzieci, które otaczamy naszą opieką na co dzień i te, którymi opiekujemy się na odległość to przyszli dorośli, którzy za te kilkanaście lat będą mieć realny wpływ na losy tego świata. To, czego uczymy się i co poznajemy w dzieciństwie ma ogromny wpływ na to, kim jesteśmy w dorosłym życiu i jakim prawdom hołdujemy. Idealnym narzędziem do tego, by inspirować dzieci i wskazywać im odpowiednie wzorce są książki.

Każdy z nas chyba miał w dzieciństwie swoją ulubioną książkę i ukochanego bohatera, z którym utożsamiał się i z którym chciał się przyjaźnić. Chcemy podzielić się właśnie takimi książkami z naszymi podopiecznymi w Kasisi. Chcemy stworzyć w Kasisi biblioteczkę książek, które zostawiają w sercu pozytywne drogowskazy i podpowiadają, jak odnaleźć się na mapie dobra i zła.

Zachęcamy gorąco do przyłączenia się do akcji  i zakupu cegiełki na książki dla Kasisi.  Zakupu można dokonać w naszym sklepie z dobrem - KLIKNIJ TUTAJ.

Uwielbiamy takie prezenty urodzinowe, dzięki którym zrobimy coś dobrego dla naszych dzieciaków. :)