• Nowe produkty w programie lojalnościowym

W naszym programie lojalnościowym "Dla każdego coś dobrego" pojawiły się nowe produkty!  Już dziś możesz wymienić swoje punkty na oryginalne przedmioty, które przywieźliśmy prosto z Afryki.

Afrykańskie kosmetyczki, breloczki, torby, korale i bransoletki czekają na nowych właścicieli! Wymień punkty, które uzbierałeś w naszym programie lojalnościowym i wybierz przedmiot, który będzie Ci służyć na co dzień i przypominać o naszych dzieciach z Kasisi. Wszystkie dostępne produkty możesz obejrzeć TUTAJ

By zebrać wymaganą ilość punktów, zrób wirtualne zakupy w naszej "Spiżarni dla Kasisi". Za przekazywane na rzecz Spiżarni kwoty pieniężne możesz zdobywać punkty, gromadzić je i wymieniać na gadżety związane z Afryką i naszą Fundacją oraz na Statusy w ofercie specjalnej Big Five. Nie zabraknie okazji do pomnażania zgromadzonych punktów. Proponujemy także taki sposób zbierania punktów, który pozwoli Ci uzyskać specjalny status i zostać patronem jednego z pokoi w sierocińcu w Kasisi.

Jeśli chcesz sprawdzić, ile aktualnie masz punktów na swoim koncie, wyślij do nas zapytanie na adres kontakt@fundacjakasisi.pl. My sprawdzimy stan Twojego konta punktowego i powiadomimy Cię o ilości punktów, które udało Ci się dotychczas zgromadzić.