• Rusza IV edycja „Ozłacamy Kasisi”!

Szanowni Państwo, Drodzy Nauczyciele Szkół i Przedszkoli! Bardzo serdecznie zapraszamy Was do udziału w nowej edycji programu edukacyjnego stworzonego specjalnie dla Was i dla Waszych podopiecznych.

III edycja naszego projektu „Ozłacamy Kasisi” zakończyła się fantastycznym wynikiem finansowym 105 715,14 zł. Czy w przyszłym roku znów uda nam się pobić rekord wsparcia dla Kasisi?

Dzięki „Ozłacamy Kasisi” wybierzecie się w niezwykłą podróż po Afryce, podczas której pokażemy Wam nieco więcej Czarnego Lądu niż tylko Zambię i nasz Sierociniec w Kasisi. Sięgniemy także do bogactwa krajów i niezwykłych historii ludzi, których poznaliśmy dzięki działalności naszej bliźniaczej Fundacji ‒ Dobrej Fabryki.

Pomaganie innym to nie męka wyrzeczenia, lecz szczęście płynące z tego, że zyskuje się kompletnie nowy świat. My już w niego wsiąknęliśmy, teraz kolej na Was!

Więcej informacji przeczytają Państwo na naszej stronie internetowej https://fundacjakasisi.pl/pl/ozlacamy.
    Tam też znajduje się formularz zgłoszeniowy, poprzez który już teraz można się zgłaszać do programu
    .

Wszystkie materiały projektowe wyślemy po oficjalnym rozpoczęciu akcji, w pierwszych miesiącach nowego roku kalendarzowego.

Serdecznie zapraszamy!