Aby sprawdzić liczbę swoich punktów wpisz adres e-mail podany przy płatnościach lub adopcji materialnej. Pamiętaj! Aby punkty wpływały na Twoje konto, zawsze używaj tego samego adresu e-mail.

Gift Was potrzebuje!

Data dodania: 19.11.2019

Trzynastolatek ma problemy z oddychaniem, wszystko go boli i jest bardzo słaby. To kolejny rzut choroby, która męczy chłopaka od lat. Nad stanem naszego pacjenta czuwa doktor Chabala. Bez przerwy jest przy nim nasz pielęgniarz Lawson.

Chłopak dostał już dwie kroplówki, za chwilę wystartuje kolejna, co 6 godzin dostaje zastrzyk. Właśnie skończyliśmy sfinansowany przez Was remont House of Hope. Nie myśleliśmy jednak, że będzie potrzebny tak szybko. Mimo że stan Gifta jest poważny, nie ma potrzeby wieźć go do szpitala. W House of Hope ma wszystko czego potrzebuje. Wyślijcie mu dobre myśli i pomódlcie się. Bądźcie z nim w tych trudnych chwilach.

Pakiet medyczny dla małych pacjentów

Miniva jest u nas od miesiąca. Ciężko choruje i jest bardzo słaba. Odbudowujemy jej zaufanie do świata po tym, jak matka porzuciła ją w buszu. Walczymy o jej zdrowie. Niestety ostatnie wyniki zwiastują poważne problemy. Przewlekłą chorobę zdiagnozowaliśmy też u Richarda. Pomożemy mu tylko wdrażając specjalistyczne i niestety kosztowne leczenie.

To nasi najbardziej potrzebujący mieszkańcy. Chcemy, by zbliżające się Święta były wolne od zmartwień dla wszystkich. Nasi podopieczni przeszli już życiu wystarczająco dużo. Ruszamy ze specjalną zbiórką na leczenie tej dwójki, by otoczyć ich najlepszą możliwą opieką medyczną. Nasz mały szpitalik – House of Hope jest już po generalnym remoncie. Pora zaopatrzyć półki w niezbędne medykamenty!