Aby sprawdzić liczbę swoich punktów wpisz adres e-mail podany przy płatnościach lub adopcji materialnej. Pamiętaj! Aby punkty wpływały na Twoje konto, zawsze używaj tego samego adresu e-mail.

Fundacja Kasisi

nasze osiągnięcia

Rok 2018

W tym roku dzięki Waszym wielkim sercom przekazaliśmy do Domu Dziecka Kasisi kwotę 426 200 USD (1 531 286,73 PLN).

W poszczególnych projektach:

• Adoptuj z sercem: 1 157 951,40 PLN
  • Spiżarnia dla Kasisi: 399 965,30 PLN
  • Rozpieszczalnik Kasisi: 90 069,69 PLN
  • Akademia Kasisi: 14 280 PLN
  • Prąd dla Kasisi: 19 137 PLN
  • Garaż: 5 895,11 PLN
  • Ozłacamy Kasisi: 46 613,39 PLN
  • Świętuj z nami :12 350 PLN
  • Zakochani w Kasisi: 27 123 PLN

Ponadto przekazaliśmy do Domu Dziecka w Kasisi leki i inne potrzebne rzeczy o łącznej wartości 31 799,23 PLN. Dziękujemy!!!

Pakiet medyczny dla małych pacjentów

Miniva jest u nas od miesiąca. Ciężko choruje i jest bardzo słaba. Odbudowujemy jej zaufanie do świata po tym, jak matka porzuciła ją w buszu. Walczymy o jej zdrowie. Niestety ostatnie wyniki zwiastują poważne problemy. Przewlekłą chorobę zdiagnozowaliśmy też u Richarda. Pomożemy mu tylko wdrażając specjalistyczne i niestety kosztowne leczenie.

To nasi najbardziej potrzebujący mieszkańcy. Chcemy, by zbliżające się Święta były wolne od zmartwień dla wszystkich. Nasi podopieczni przeszli już życiu wystarczająco dużo. Ruszamy ze specjalną zbiórką na leczenie tej dwójki, by otoczyć ich najlepszą możliwą opieką medyczną. Nasz mały szpitalik – House of Hope jest już po generalnym remoncie. Pora zaopatrzyć półki w niezbędne medykamenty!