Fundacja Kasisi

nasze osiągnięcia

Rok 2020

W tym roku dzięki Waszym wielkim sercom przekazaliśmy do Domu Dziecka Kasisi kwotę 499 750 USD (1 943 398,52 PLN)

W poszczególnych projektach zebraliśmy:

• Adoptuj z sercem: 1 533 841,55  PLN
  • Zakupy dla Kasisi: 793 871,20 PLN
  • Ozłacamy Kasisi: 29 070,47  PLN
  • Zakochani w Kasisi: 4 499,80  PLN

Dziękujemy!!!

Fundusz im. Christophera Sakali

Chcemy, by to zło, jakie wpadło znienacka do życia naszego Domu, wywołało reakcję w postaci czynnego dobra. Ruszamy z Funduszem im. Christophera Sakali. Będziemy wspierali chore dzieci na oddziale onkologicznym szpitala w Lusace, a w Kasisi stworzymy Centrum Talentów dając naszym podopiecznym przestrzeń do rozwoju i pielęgnowania swoich zainteresowań.