Fundacja Kasisi

nasze osiągnięcia

Rok 2019

W tym roku dzięki Waszym wielkim sercom przekazaliśmy do Domu Dziecka Kasisi kwotę 480 200 USD (1 862 049,85 PLN)

W poszczególnych projektach zebraliśmy:

• Adoptuj z sercem: 1 392 244,61  PLN
  • Spiżarnia dla Kasisi: 409 491,94  PLN
  • Rozpieszczalnik Kasisi: 52 825,28  PLN
  • Akademia Kasisi: 27 129,97  PLN
  • Prąd dla Kasisi: 21 433  PLN
  • Garaż: 2 601,25  PLN
  • Ozłacamy Kasisi: 45 816,25  PLN
  • Świętuj z nami : 6 150 PLN
  • Zakochani w Kasisi: 15 390  PLN

Ponadto przekazaliśmy do Domu Dziecka w Kasisi leki i inne potrzebne rzeczy o łącznej wartości 25 000 PLN. Dziękujemy!!!

Zambii grozi klęska głodowa

W Zambii głoduje już ponad 2,3 miliona mieszkańców. Brak opadów ma katastrofalny wpływ na rolnictwo. Codziennie o pomoc prosi nas kilkadziesiąt rodzin w potrzebie. Musimy zareagować. Nie zamkniemy drzwi przed ludźmi, którzy coraz liczniej przychodzą prosić nas o ratunek. Dla potrzebujących drzwi w Kasisi się nie zamykają, dobrze o tym wiecie!