Aby sprawdzić liczbę swoich punktów wpisz adres e-mail podany przy płatnościach lub adopcji materialnej. Pamiętaj! Aby punkty wpływały na Twoje konto, zawsze używaj tego samego adresu e-mail.

nie czekaj dłużej

Zorganizuj zbiórkę

Projekt dla
Szkół

Ozłacamy Kasisi

Twoi uczniowie też mogą stać się częścią rodziny Kasisi! Sprawdź, jak szkoły i przedszkola mogą zaangażować się w pomoc.

Zgłoś uczniów
i zostań koordynatorem

Wypełnij formularz zgłoszeniowy na naszej stronie, a my skontaktujemy się z Tobą i prześlemy Ci materiały, które będą pomocne w realizacji projektu.

Rywalizuj
z innymi
szkołami

Wykonaj przewidziane w projekcie zadania i konkuruj z innymi szkołami! Rywalizujesz w dwóch kategoriach: skuteczność i szybkość działania.

Przekaż wsparcie
dzieciom
w Kasisi

Podaruj radość mieszkańcom sierocińca oraz pomóż im spełniać marzenia o przyszłości.

sam zorganizuj

Zbiórkę na Facebooku

Możesz zrobić za pośrednictwem Facebooka dużo dobrego, tworząc zbiórki funduszy i zachęcając do działania swoich znajomych. Utwórz zbiórkę klikając w poniższy przycisk i rozpromuj ją na swoim profilu. W ten sposób możesz uczcić swoje urodziny lub po prostu zaktywizować znajomych do tego, żeby razem zrobić coś dobrego.

Pakiet medyczny dla małych pacjentów

Miniva jest u nas od miesiąca. Ciężko choruje i jest bardzo słaba. Odbudowujemy jej zaufanie do świata po tym, jak matka porzuciła ją w buszu. Walczymy o jej zdrowie. Niestety ostatnie wyniki zwiastują poważne problemy. Przewlekłą chorobę zdiagnozowaliśmy też u Richarda. Pomożemy mu tylko wdrażając specjalistyczne i niestety kosztowne leczenie.

To nasi najbardziej potrzebujący mieszkańcy. Chcemy, by zbliżające się Święta były wolne od zmartwień dla wszystkich. Nasi podopieczni przeszli już życiu wystarczająco dużo. Ruszamy ze specjalną zbiórką na leczenie tej dwójki, by otoczyć ich najlepszą możliwą opieką medyczną. Nasz mały szpitalik – House of Hope jest już po generalnym remoncie. Pora zaopatrzyć półki w niezbędne medykamenty!