Aby sprawdzić liczbę swoich punktów wpisz adres e-mail podany przy płatnościach lub adopcji materialnej. Pamiętaj! Aby punkty wpływały na Twoje konto, zawsze używaj tego samego adresu e-mail.

Warto pomagać

serce za serce

Przekonaj się, że dobro wraca!

Wspieraj
regularnie

Serce za Serce to program lojalnościowy Fundacji Kasisi. Chcemy docenić tych, którzy pokochali nasze dzieci i swoją miłość wyrazili w konkretnych czynach.

Regularne pomaganie jest bardzo ważne! Dzieci potrafią docenić Twoją troskę, dlatego za każdą wpłaconą złotówkę dostaniesz Serduszko – zbierz ich przynajmniej 150 i ciesz się z upominków przygotowanych przez naszą Fundację.

Wesprzyj
kasisi

Regularnie wspieraj nasze projekty, zawsze podając swój adres mailowy w formularzach wpłat.

Zbieraj serca

Za każdą wpłaconą złotówkę za pośrednictwem naszej strony przyznajemy 1 punkt – Serce. 1 zł = 1 Serce.

Ciesz się
upominkami!

Zbierz odpowiednią ilość Serc i wymień je na upominki przygotowane przez naszą Fundację!

Serce za serce

Jak zbierać punkty?

By otrzymać serduszka wystarczy wybrać się na Zakupy dla Kasisi (1 Serce = 1 zł) lub Założyć zbiórkę na Facebooku (10 Serc).

Punkty przypisujemy do adresu mailowego podanego podczas wpłaty. Aby wpływały na Twoje konto, zawsze używaj tego samego adresu e-mail.

Jeśli chcesz otrzymać Serca za założenie zbiórki na Facebooku, poinformuj nas o tym, pisząc pod adres [email protected]

sprawdź
swoje punkty

Wpisz adres e-mail podany w formularzu płatności. Pamiętaj! Aby punkty wpływały na Twoje konto, zawsze używaj tego samego adresu e-mail.

zobacz co przygotowaliśmy

dla ciebie

Regularnie pomagasz dzieciom z Kasisi? Serca zgromadzone w naszym programie lojalnościowym możesz wymienić na wspaniałe nagrody!

Zobacz, jakie upominki przygotowaliśmy dla Ciebie i Twoich bliskich. Sprawdź swoje punkty i odbierz nagrodę, postępując zgodnie z instrukcją wysłaną mailem.

Brelok bębenek

Korale malachitowe
750 serc

Korale malachitowe

Pakiet medyczny dla małych pacjentów

Miniva jest u nas od miesiąca. Ciężko choruje i jest bardzo słaba. Odbudowujemy jej zaufanie do świata po tym, jak matka porzuciła ją w buszu. Walczymy o jej zdrowie. Niestety ostatnie wyniki zwiastują poważne problemy. Przewlekłą chorobę zdiagnozowaliśmy też u Richarda. Pomożemy mu tylko wdrażając specjalistyczne i niestety kosztowne leczenie.

To nasi najbardziej potrzebujący mieszkańcy. Chcemy, by zbliżające się Święta były wolne od zmartwień dla wszystkich. Nasi podopieczni przeszli już życiu wystarczająco dużo. Ruszamy ze specjalną zbiórką na leczenie tej dwójki, by otoczyć ich najlepszą możliwą opieką medyczną. Nasz mały szpitalik – House of Hope jest już po generalnym remoncie. Pora zaopatrzyć półki w niezbędne medykamenty!