Warto pomagać

serce za serce

Przekonaj się, że dobro wraca!

Wspieraj
regularnie

Serce za Serce to program lojalnościowy Fundacji Kasisi. Chcemy docenić tych, którzy pokochali nasze dzieci i swoją miłość wyrazili w konkretnych czynach.

Regularne pomaganie jest bardzo ważne! Dzieci potrafią docenić Twoją troskę, dlatego za każdą wpłaconą złotówkę dostaniesz Serduszko – zbierz ich przynajmniej 150 i ciesz się z upominków przygotowanych przez naszą Fundację.

Wesprzyj
kasisi

Regularnie wspieraj nasze projekty, zawsze podając swój adres mailowy w formularzach wpłat.

Zbieraj serca

Za każdą wpłaconą złotówkę za pośrednictwem naszej strony przyznajemy 1 punkt – Serce. 1 zł = 1 Serce.

Ciesz się
upominkami!

Zbierz odpowiednią ilość Serc i wymień je na upominki przygotowane przez naszą Fundację!

Serce za serce

Jak zbierać punkty?

By otrzymać serduszka wystarczy wybrać się na Zakupy dla Kasisi (1 Serce = 1 zł) lub Założyć zbiórkę na Facebooku (10 Serc).

Punkty przypisujemy do adresu mailowego podanego podczas wpłaty. Aby wpływały na Twoje konto, zawsze używaj tego samego adresu e-mail.

Jeśli chcesz otrzymać Serca za założenie zbiórki na Facebooku, poinformuj nas o tym, pisząc pod adres [email protected]

sprawdź
swoje punkty

Wpisz adres e-mail podany w formularzu płatności. Pamiętaj! Aby punkty wpływały na Twoje konto, zawsze używaj tego samego adresu e-mail.

zobacz co przygotowaliśmy

dla ciebie

Regularnie pomagasz dzieciom z Kasisi? Serca zgromadzone w naszym programie lojalnościowym możesz wymienić na wspaniałe nagrody!

Zobacz, jakie upominki przygotowaliśmy dla Ciebie i Twoich bliskich. Sprawdź swoje punkty i odbierz nagrodę, postępując zgodnie z instrukcją wysłaną mailem.

Drzewko

750 serc

Korale malachitowe

Fundusz im. Christophera Sakali

Chcemy, by to zło, jakie wpadło znienacka do życia naszego Domu, wywołało reakcję w postaci czynnego dobra. Ruszamy z Funduszem im. Christophera Sakali. Będziemy wspierali chore dzieci na oddziale onkologicznym szpitala w Lusace, a w Kasisi stworzymy Centrum Talentów dając naszym podopiecznym przestrzeń do rozwoju i pielęgnowania swoich zainteresowań.