Przedstawiamy Małgosię. Dziewczynka dołączyła do kasiskiej rodziny

Data dodania: 25.06.2020

Ktoś puszcza do Was oko i bardzo chciałby się przedstawić.

Małgosia jest z nami od kilku dni. Potrzebowała opieki już w pierwszych chwilach życia. Jej mama nie przeżyła cesarskiego cięcia. Dziewczynka została sama. Kasisi jest jej nowym domem, a wśród Was z pewnością znajdzie wielu wspaniałych opiekunów, którzy już od dziś będą jej towarzyszyli.

Zaadoptuj Margaret

Christopher potrzebuje naszego wsparcia!

Kiedy kilka dni temu podejrzewaliśmy u Christophera malarię i to o dość poważnym przebiegu, od razu dostarczyliśmy go do szpitala. Pierwsze badania wykluczyły nasze podejrzenia. Kolejne testy i wstępna diagnoza, która nam wszystkim podcięła skrzydła. Lekarze rozpoznali u szesnastolatka ostrą białaczkę

Zaczynamy walkę o jego zdrowie. Potrzebujemy byście stanęli do niej dziś razem z nami!