Radosne Święta w Kasisi

Data dodania: 26.12.2020

Całe Kasisi ściska Was mocno i przesyła mnóstwo świątecznych uśmiechów i radości!!! Zaglądamy co słychać u naszych dzieciaków. Otóż była tradycyjna gwiazdkowa impreza, był Mikołaj, stoły pełne smakołyków. Były wymarzone prezenty i dużo, dużo radości!!!

Dziękujemy Wam drogie Mikołajki i drodzy Mikołajowie, że pomogliście nam wywołać w Kasisi tyle uśmiechów w te święta!!!

Pozdrawia Was też Beauty!!! Pamiętacie kobietę pogryzioną przez krokodyla? Pierwszą osobę, której życie uratował ufundowany przez Was ambulans?! Minęło już tyle lat!!! Beauty nie zapomniała i swoją wdzięczność wyraża, przy każdej możliwej okazji. Tuż przed świętami zjawiła się w Kasisi z koszem pełnym owoców, niosąc spory ciężar przez wiele kilometrów. Jej uśmiech i gotowość do pomocy zawsze przypomina nam o ważnej nie tylko w święta zasadzie, że dobro, które dajemy zawsze do nas wraca!!!