Uczniowie

Joyce 17 l

Urodziny: 14.02.2004
W Kasisi od: 06.07.2005

Joyce trafiła do Kasisi po śmierci mamy. Przez cały jej pobyt w domu dziecka nikt jej nie odwiedził. Być może dlatego chciałaby poczuć się potrzebna. Jest bardzo pracowita.

CZERWIEC 2021
Jest w liceum, chodzi do 10 klasy. Marzy o byciu inżynierem. Lubi śpiewać i tańczyć. Chętnie się uczy. Jest bardzo pracowita.
STYCZEŃ 2020
Chodzi do dziewiątej klasy. Bardzo dobrze się uczy. Nie ma z nią żadnych kłopotów. Po wyjeździe dziewczynek do szkół z internatami to Joyce jest najstarsza w House of Marcy i jest dumna z tego, że odpowiada za dom.
CZERWIEC 2017
U dziewczynki wszystko dobrze. To bardzo pracowite i uczynne dziecko, lubi pomagać w pracy w kuchni. Jest bardzo wysoka.
CZERWIEC 2016
Joyce jest w piątej klasie. Bardzo lubi pomagać siostrze w gabinecie lekarskim.
CZERWIEC 2015
Dziewczynka bardzo ładnie rośnie. Jest chora, bierze leki. Nieśmiała, ale z subtelnym poczuciem humoru. Uczy się języka polskiego, przychodzi do sióstr mówiąc pięknie: "Szczęść Boże".
pokaż starsze

Dżem