Aby sprawdzić liczbę swoich punktów wpisz adres e-mail podany przy płatnościach lub adopcji materialnej. Pamiętaj! Aby punkty wpływały na Twoje konto, zawsze używaj tego samego adresu e-mail.

nasi najważniejsi mieszkańcy

UCZNIOWIE

spełnij marzenie uczniów

Adoptuj
dziecko

Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży, gdy się ją dzieli. Wierzymy więc, że rodziny adopcyjne naszych dzieciaków będą bardzo liczne, żeby było z kim dzielić szczęście, pomnażając je w ten sposób, by starczyło go dla wszystkich.

Na profilu dziecka dowiesz się więcej o nim samym, obejrzysz jego galerię zdjęć, będziesz mógł przeczytać, co aktualnie u niego słychać. Zobaczysz też wirtualny album rodzinny ze zdjęciami osób, które zdecydowały się na jego adopcję. Tam czeka miejsce także dla Ciebie.

Sortuj:
Wybierz
Wybierz kategorię
Wybierz

Abigail 11 l

Jest zawsze uśmiechnięta i zadowolona z życia. To mała optymistka, która lubi gdy świeci słońce.

Agness 8 l

Jest w Kasisi razem z młodszym rodzeństwem, którym od zawsze się opiekowała.

Agness 19 l

Marzycielka i optymistka. Jest bardzo inteligentna i dobrze się uczy. Ma pozytywne podejście do ludzi.

Alice 16 l

W jej młodym organizmie znajduje się niezłomny duch. Jest niezwykle uparta i wytrwała w walce z chorobą.

Alick 7 l

Zdrowy, prawidłowo rozwijający się chłopiec. I w dodatku bardzo rzadko płacze.

Amanda 10 l

Bacznie wszystko obserwuje i z wielką radością odwzajemnia każdy gest życzliwości jej okazany.

Anna 12 l

Jest bardzo opiekuńcza i dobra. Lubi tańczyć.

Anna 9 l

Jest jej ciężej niż innym, ale jest bardzo dzielna!

Belita 15 l

Jej pozytywne nastawienie do świata owocuje tym, że ma dużo przyjaciół.

Bibisha 13 l

Lubi czesać włosy i śpiewać, a w przyszłości chce być pielęgniarką.

Blessing 9 l

Dziewczynka jest w Kasisi razem ze swoim bratem Daitonem.

Blessing 11 l

W przyszłości chce być nauczycielką.

odkryj pozostałe grupy

poznaj
innych

Jeśli chcesz osobiście znaleźć swoje dziecko i dołączyć do jego rodziny adopcyjnej, otaczając je comiesięczną opieką materialną, poniżej znajdziesz trzy grupy, na które ze względu na wiek podzielone są nasze dzieci.

Gdy wybierzesz jedną z nich, przekierujemy Cię do strony z indywidualnymi profilami dzieci. Poznawszy każde z nich, zdecydujesz, czyją rodzinę adopcyjną chcesz powiększyć.

Bejbiki

Oto najmłodsi mieszkańcy Kasisi! Sprawdź profile maluchów i dowiedz się, jak możesz im pomóc. Bejbiki czekają na Twoją adopcję!

przedszkolaki

Już nie maluchy, ale nadal potrzebują dużo troski i miłości! Sprawdź, co możesz dla nich zrobić.

Pomaganie przez kupowanie, czyli

zakupy dla kasisi

Za pośrednictwem naszej strony internetowej możesz zaangażować się nie tylko w długofalowe projekty, jak Adopcja z Sercem, ale przekazać jednorazowe wsparcie, które realnie zmieni los dzieci w Kasisi. Przekonaj się, że dobro wraca!

Dbamy

Mleko terapeutyczne

Wprowadziliśmy Lontie z niedożywienia. Uzupełnij zapasy mleka terapeutycznego dla kolejnych maluchów!

Pobyt w szpitalu

Zambijska służba zdrowia jest płatna. Pomóż nam zaopiekować się dziećmi potrzebującymi hospitalizacji.

Książki do biblioteki

W Kasisi troszczymy się o przyszłość naszych dzieci od najmłodszych lat. Wesprzyj nas w tych działaniach!

Paliwo do ambulansu

Zatankuj nasz ambulans, by był gotowy ratować nasze dzieci!

Zadbaj o Rozpieszczalnik

Rozpieszczając nasze dzieci, rozpuszczamy zło, które przylgnęło do nich, zanim trafiły do Kasisi.
Wesprzyj

Pakiet medyczny dla małych pacjentów

Miniva jest u nas od miesiąca. Ciężko choruje i jest bardzo słaba. Odbudowujemy jej zaufanie do świata po tym, jak matka porzuciła ją w buszu. Walczymy o jej zdrowie. Niestety ostatnie wyniki zwiastują poważne problemy. Przewlekłą chorobę zdiagnozowaliśmy też u Richarda. Pomożemy mu tylko wdrażając specjalistyczne i niestety kosztowne leczenie.

To nasi najbardziej potrzebujący mieszkańcy. Chcemy, by zbliżające się Święta były wolne od zmartwień dla wszystkich. Nasi podopieczni przeszli już życiu wystarczająco dużo. Ruszamy ze specjalną zbiórką na leczenie tej dwójki, by otoczyć ich najlepszą możliwą opieką medyczną. Nasz mały szpitalik – House of Hope jest już po generalnym remoncie. Pora zaopatrzyć półki w niezbędne medykamenty!