Uczniowie

Lameck 9 l

Urodziny: 07.01.2012
W Kasisi od: 10.09.2012

Lameck trafił do Kasisi po śmierci mamy. Był bardzo chory. Na szczęście Siostrom udało się uratować chłopca, ale wciąż bierze leki. Nikt go nie odwiedza.

MAJ 2021
Brat jego ojca obiecał wziąć Lamecka do siebie, ale do tej pory się nie pojawił. Chłopiec dobrze się uczy, jest bardzo grzeczny. Chodzi do drugiej klasy.
MAJ 2019
Chodzi do przedszkola. Lubi się bawić i konstruować rzeczy z klocków lego, lubi też malować. Uwielbia czekoladę.
SIERPIEŃ 2018
Lameck to bardzo pozytywne dziecko. Ma dobry wpływ na inne dzieci. Jest zdrowy i pełen energii. Uwielbia grać w piłkę nożną i budować samochody z klocków lego.
CZERWIEC 2016
Lameck mieszka w Edmund’s House. Jest zdrowy, ładnie się rozwija. Nie ma z nim żadnych kłopotów. Chodzi do przedszkola.
CZERWIEC 2015
Jest bardzo inteligentnym, pogodnym dzieckiem. Pięknie chodzi i mówi. Jak ma się coś do załatwienia w jego grupie, najlepiej załatwić to z nim. On każdego dobrze nastawi do działania. W ostatnim czasie nic mu nie dolega.
pokaż starsze

Piłka nożna