Dołączcie do nas!

Data dodania: 06.05.2021

Mamy już zwycięzców w kategorii Szybkość! Dzielne przedszkolaki z Domowego Przedszkola „Duszek” we Wrocławiu jako pierwsze wykonały wszystkie zadania w ramach tegorocznego Ozłacamy Kasisi. Serdecznie gratulujemy!

Dziękujemy Wam za Wasz wkład w oszczędzanie wody i ratowanie planety. Tylko w ten sposób, działając razem, jesteśmy w stanie zmienić świat. A razem możemy zdziałać naprawdę wiele!

Prezentujemy piękne prace przedszkolaków z „Duszka” oraz ogłaszamy PRZEDŁUŻENIE tegorocznej edycji do lutego 2022r. Zachęcamy do organizowania festynów, kiermaszów i innych akcji do samego końca roku szkolnego lub po wakacjach. My czekamy z niecierpliwością na efekty Waszych działań!

A tych, którzy jeszcze się nie zdecydowali, zapraszamy do dołączenia do tegorocznej akcji. Naprawdę mimo pandemii, nauki zdalnej i kwarantann DA SIĘ.

Pamiętajcie, WODA JEST CENNIEJSZA NIŻ ZŁOTO!