Dziękujemy naszym Aniołom!

Data dodania: 02.10.2020

Każda okazja jest dobra, by świętować od rana. Dziś Dzień Aniołów Stróżów! A któż ich bardziej nie potrzebuje niż nasze dzieci specjalnej troski?

W pobliskiej szkole trwa impreza, jednak nasze dzieci wymagające specjalnej opieki nie zostały na nią zaproszone… Siostra Mariola, jak zwykle niezawodna, od razu wzięła sprawę w swoje ręce. W House of Mercy urządziła prawdziwe przyjęcie dla dzieci, które dziś zostały w domu. Jest wszystko: ciastka, cukierki, lody, balony i wspólne oglądanie bajki. Party na 102! Druga tura dzieci, która teraz ma fizjoterapię, przyjdzie po obiedzie. W programie balet z s. Mariolą!

A skoro dziś Aniołów Stróżów – to przecież to i Wasze święto. Bez Was te dzieci, potrzebujące na co dzień ogromu miłości i opieki, nie miałyby szansy na jakikolwiek rozwój. Kasisi odmienia ich życie. Leczenie, regularne rehabilitacje, specjalistyczne wózki, szkoły z programem dostosowanym do ich możliwości – to wszystko jest możliwe dzięki Wam!

W takiej anielskiej obstawie możemy wszystko. Dziękujemy, że jesteście!!!

Konkurencyjna dla szkolnej impreza. Ta jest specjalna, bo dla dzieci wymagających szczególnej opieki.

Radość ze słodkości. Na zdjęciu od lewej: Mama Monde, Angela i Maria.

Były m.in. balony i wspólne oglądanie bajki.