Dziś Światowy Dzień Adopcji

Data dodania: 09.11.2020

Dziś obchodzimy Światowy Dzień Adopcji. To dzień, w którym rodziny świętują bycie razem i wspominają swoje pierwsze spotkania z dziećmi.

Dziś wszyscy Kasisjanie wysyłają Wam szczególne, radosne uśmiechy. Wiecie dzięki komu tak szeroko się uśmiechają? Dzięki Wam 🙂❤

Dzisiejsze święto to też doskonała okazja, żeby to dobro przekazać dalej. Powiedzcie dziś chociaż jednej osobie o tym, że w Kasisi są dzieciaki, które potrzebują wsparcia, że każdy może zaadoptować dziecko i zostać szczęśliwym rodzicem.

Dzięki Wam, a za sprawą projektu „Adoptuj z sercem” może spełnić się jedno z największych marzeń każdego dziecka – posiadanie rodziny.

Fundusz im. Christophera Sakali

Chcemy, by to zło, jakie wpadło znienacka do życia naszego Domu, wywołało reakcję w postaci czynnego dobra. Ruszamy z Funduszem im. Christophera Sakali. Będziemy wspierali chore dzieci na odziale onkologicznym szpitala w Lusace, a w Kasisi stworzymy Centrum Talentów dając naszym podopiecznym przestrzeń do rozwoju i pielęgnowania swoich zainteresowań.