Nie zapominajcie o tym DOMU, który zawsze ma dla Was dużo uśmiechów!

Data dodania: 22.10.2021

Z takim ochroniarzem wszyscy w Kasisi mogą czuć się bezpiecznie. Daniel dostał właśnie odpowiedzialną fuchę. W ciągu dnia ma dyżur w stróżówce i pilnuje, by na terenie domu nie pojawił się żaden niepożądany gość. Tak odpowiedzialne zajęcie bardzo pasuje do Daniela, który z dumy podrósł nagle o kilka centymetrów.

Urósł też Dominic, którego w pierwszej chwili nikt nie rozpoznał na zdjęciu z Kasisi. Chwila nieuwagi i zamiast dziecka, mamy w Kasisi kolejnego wspaniałego młodzieńca.

Do dorosłości póki co w ogóle nie spieszy się Grace, Tasili, Ruth i Lilian, które cieszą się z beztroski, jaką funduje szczęśliwe dzieciństwo w jedynym takim DOMU po drugiej stronie równika!!!

I Wy jesteście jego częścią!!! Wy dzielicie się z Kasisi czym możecie, a dzieci z Kasisi dzielą się z Wami swoimi uśmiechami i dumą z tego, że rosną w tak bezpiecznej i uskrzydlającej rodzinie. Nie zapominajcie o tym DOMU, który zawsze ma dla Was dużo uśmiechów! Wpadnijcie na szybkie zakupy na naszą stronę i pomóżcie nam uzupełnić zapasy w Spiżarni!

Święta w Kasisi!

Św. Mikołaj nigdy nie miał w Kasisi lekko 😉 Mieszka tu ponad 230 dzieci. Siostra Mariola już ruszyła mu na pomoc i po cichutku przygotowuje prezenty!

Wielu z nas wciąż zostawia wolne miejsce przy wigilijnym stole. Pozwól, by w tym roku (na odległość, ale bardzo prawdziwie) usiadło przy nim jedno z naszych dzieci i już dziś zaproś je do stołu!