Radość nie do opisania!

Data dodania: 19.09.2020

Powód tej euforii na zdjęciu jest prosty. Po kilku miesiącach obostrzeń powodowanych epidemią, w trakcie których Kasisi pozostawało zamknięte, wszystko powoli wraca do normy. Jest radość, bo do pracy z naszymi podopiecznymi wróciła Inger, fizjoterapeutka, którą dzieciaki uwielbiają. Gabinet fizjoterapeutyczny działa już jak kiedyś. Nie oznacza to, że w ostatnim czasie nie działał w ogóle. Mamies, które na co dzień opiekują się naszymi pociechami są dobrze przez Inger przeszkolone i pracują z nimi regularnie.

Po porannym szaleństwie do normy nie wróciła jeszcze tylko fryzura Blessing, której dzisiejsza stylizacja jest artystycznym wyrazem buntu wobec grawitacji.

Wspaniałej soboty Wam życzymy!