Święta w Kasisi

Data dodania: 21.12.2020

Świąteczną atmosferę czuć już w Kasisi na całego Tradycyjnie w Boże Narodzenie całe Kasisi zmienia się w dziecięcy raj I w tym roku chcemy zorganizować dzieciakom fantastyczne bożonarodzeniowe przyjęcie.

Dopinamy na ostatni guzik nasz projekt Christmas Party 2020 . Sprawa (jak to zwykle u nas) jest prosta – chcemy ufundować dzieciakom bożonarodzeniowe przyjęcie i szukamy 300 osób, które szykując swoje Święta, za 50 złotych wyszykują Święta któremuś z lokatorów Kasisi. To będzie naprawdę najlepszy sposób na prezent dla Naszych i Waszych podopiecznych.

Chcemy, by na stołach wylądowały ulubione smakołyki , a pod choinką wymarzone prezenty . Odrzucamy zmartwienia, których było w tym roku wystarczająco dużo i robimy wszystko, by ten czas był dla naszych dzieciaków niezapomniany!!!

Wesprzyj naszą zbiórkę i zaproś dziecko do świątecznego stołu. Zróbmy naszym podopiecznym Gwiazdkę, której nie zapomną nigdy!