Zbieraj punkty-Serca i wymieniaj je na nagrody w programie Serce za Serce. Aby sprawdzi膰 liczb臋 swoich Serc wpisz adres e-mail podany podczas Zakup贸w dla KASISI. Aby punkty wp艂ywa艂y na Twoje konto, zawsze u偶ywaj tego samego adresu e-mail.

Urodzinowe marzenie Gifta

Data dodania: 08.09.2020

To jest Gift. Gift mia艂 marzenie. A my tu jeste艣my po to, by je spe艂nia膰, prawda?!

Silna potrzeba dostania jakiego艣 prezentu sprawia艂a, 偶e od tygodnia Gift codziennie przychodzi艂 do siostry Marioli pytaj膮c, kiedy w ko艅cu b臋dzie mia艂 urodziny. Siostra – wiedz膮c, 偶e ch艂opak jest tu偶 przed swoim 艣wi臋tem – odpowiada艂a wymijaj膮co, jednocze艣nie przygotowuj膮c dla niego niespodziank臋. Gift si臋 nie poddawa艂. Pod biurem siostry meldowa艂 si臋 codziennie, zupe艂nie nie wiedz膮c, dlaczego jego data urodzin owiana jest tak膮 tajemnic膮. Dzi艣 przyszed艂 zn贸w i tym razem us艂ysza艂 g艂o艣ne 鈥濰appy birthday!鈥 By艂y 偶yczenia i prezenty. W艣r贸d nich ten wymarzony – pi艂ka do nogi, w kt贸r膮 tak lubi gra膰!

Czy Wy wiecie, jakie to szcz臋艣ci m贸c spe艂nia膰 marzenia naszych dzieciak贸w!!! A wiecie, 偶e bez Was, nie by艂oby to takie proste?! Kiedy艣 o urodzinowych prezentach i tych zupe艂nie bez okazji, kt贸rymi siostry mog膮 rozpieszcza膰 dzi艣 swoje dzieci, mo偶na by艂o tylko pomarzy膰.

Dzi臋kujemy, 偶e jeste艣cie i pomagacie siostrom wywo艂ywa膰 takie u艣miechy! Ten Gifta jest dzi艣 szczeg贸lnie dla Was!

B膮d藕 z nami w kontakcie!

Niezwyk艂e relacje i zdj臋cia, ciekawostki o tym, jak zmienia si臋 Kasisi, co dzieje si臋 wok贸艂 naszych projekt贸w i w siostrzanej fundacji – Dobrej Fabryce. Do艂膮cz ju偶 teraz, a nie przeoczysz 偶adnego wa偶nego wydarzenia.

Fundusz im. Christophera Sakali

Chcemy, by to z艂o, jakie wpad艂o znienacka do 偶ycia naszego Domu, wywo艂a艂o reakcj臋 w postaci czynnego dobra. Ruszamy z Funduszem im. Christophera Sakali. B臋dziemy wspierali chore dzieci na odziale onkologicznym szpitala w Lusace, a w Kasisi stworzymy Centrum Talent贸w daj膮c naszym podopiecznym聽przestrze艅 do rozwoju i piel臋gnowania swoich zainteresowa艅.

40 998 z艂
100 000 z艂