Wesprzyjcie dziś naszych studentów odwiedzając Akademię Kasisi

Data dodania: 18.09.2021

Eveline jest już w drodze do Polski! Kończą się wakacje naszych studentów i już za kilka dni zacznie się dla nich kolejny rok ciężkiej pracy!!! W oczach mieszkańców Kasisi są uosobieniem tego, że marzenia się spełniają, trzeba tylko chcieć!!! Podziw i radość młodszych domowników doskonale widać było podczas dzisiejszego pożegnania Evy!

A my baaaardzo dziękujemy Wam!!! To Wy stwarzacie dzieciom warunki, by mogły pisać swoje nowe życiorysy.

Te marzenia oczywiście niemało kosztują, 25 tys./osobę za semestr. Ale z Wami już nie raz lecieliśmy do gwiazd, by sięgnąć po ich spełnienie! Niemożliwe nie istnieje! Eva i James są tego doskonałym przykładem!!!

Wpadnijcie dziś na Zakupy do Kasisi i wesprzyjcie naszych studentów!