Wyjątkowy Dzień

Data dodania: 08.12.2019

Dziś Uroczystość Niepokalanego Poczęcia Najświętszej Maryi Panny. W Kasisi to dzień wyjątkowy – święto patronalne Sióstr Służebniczek.

Dla nas to chyba najlepsza okazja, by wypowiedzieć nasze DZIĘKUJĘ. Gdyby nie Wy nie byłoby takiego szczęścia w życiu tych wszystkich dzieciaków. Ratujecie im życie, walczycie o zdrowie, tworzycie najlepsze warunki do tego, by rozwijały skrzydła i pewnie wchodziły w dorosłość. Dziękujemy, że jesteście, że nikomu nie odmawiacie pomocy.

Dzięki Wam Kasisi to DOM, w którym miłość, radość i bezpieczeństwo leczą dziecięce rany odrzucenia, biedy i okrucieństwa.

Tylko dzięki Wam nasza pomoc działa tak skutecznie. Dziś świętujemy razem z Wami i cieszymy się, że całe wsparcie przekazywane do Kasisi, zamieniacie w czyste DOBRO.

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!