Zamień 1% na uśmiech naszych podopiecznych

Data dodania: 14.04.2021

Ten rozbrajający i zarażający radością życia uśmiech należy do Jamesa. Chłopiec jest w Kasisi od czterech lat. Trafił do nas prosto z ulicy, gdzie mieszkał wraz ze swoją mamą, która nie była wstanie się nim zajmować. Początkowo nieufny i wystraszony, dziś jest wulkanem energii! Takich historii mamy tu ponad 200. Kasisi uskrzydla, pomaga wyprostować najbardziej pokręconą przeszłość. Nasi podopieczni dobrze o tym wiedzą. Na początku życie nie było dla nich łaskawe, w Kasisi przekonali się, czym jest bezpieczne i spokojne dzieciństwo.

Możesz z nami zamieniać ich smutną, czasem tragiczną przeszłość w codzienność pełną miłości i przyszłość otwierającą mnóstwo możliwości. Na naszej stronie znajdziesz wiele sposobów na wywoływanie uśmiechów na buźkach naszych podopiecznych, dziś chcemy zachęcić wszystkich do jednego z nich. To 1%, który możecie nam przekazać, składając swoje zeznanie podatkowe. Możecie mieć pewność, że zamienimy go w 100% bezpieczeństwa i szczęścia dla mieszańców Kasisi.

Potrzebujemy Was! Waszych procentów, tego że powiecie o tej możliwości innym, Waszych udostępnień!

Jeśli potrzebujecie pomocy w wypełnieniu zeznań podatkowych, zajrzyjcie na naszą stronę

Fundacja Kasisi KRS 0000457951