Uczniowie

Henry 20 l

Urodziny: 25.04.2001
W Kasisi od: 20.04.2017

Chłopak jest bardzo ciężko chory, ale niestety – namawiany przez niektórych bliskich – nie brał leków.  Na szczęście perswazja siostry Marioli zadziałała. Henry zrozumiał, że musi brać leki dla własnego dobra. To nieśmiały, ale bardzo mądry chłopak.

MAJ 2019
Chłopiec chodzi do dziewiątej klasy. Chce być lekarzem. Lubi czytać, grać w piłkę nożną, Lubi przedmioty przyrodnicze i matematykę.
CZERWIEC 2017
Jego sytuacja się poprawiła, lekarz jest zadowolony, chłopak przeszedł na drugi etap gruźliczego leczenia. Były problemy z jego zachowaniem, ale już jest coraz lepiej, chce tu być i będzie już grzeczny. Ma śliczny uśmiech.

Książki do biblioteki

Książki do biblioteki