Uczniowie

James 9 l

Urodziny: 2012
W Kasisi od: 27.03.2018

Chłopiec trafił do Kasisi pod koniec marca 2018 roku. Skierowała go do nas opieka społeczna. James jest sierotą. Miał być adoptowany z innego domu dziecka, ale mające go przysposobić osoby nie stanęły na wysokości zadania, przerwały proces i wyjechały, pozostawiając chłopca pod opieka swojej rodziny, która z kolei zgłosiła się z nim do opieki społecznej.

MAJ 2021
Chodzi do czwartej klasy. Już zadomowił się w Kasisi, wcześniej chciał wracać do domu, teraz mu u nas dobrze. Jest spokojny i wesoły, ma dobry apetyt. Chodzi na warsztaty malarskie, które bardzo lubi.
MAJ 2019
Chodzi do drugiej klasy. Lubi taniec i akrobacje, dobrze się uczy. Jest bardzo dobrym dzieckiem.
MAJ 2018
James ma się dobrze. Na początku bardzo tęsknił za domem. Teraz już się przyzwyczaił i świetnie bawi się z innymi dzieciakami.

Płyty z muzyką

Płyty z muzyką