• Świętujcie z nami swój ślub

"Zakochani w Kasisi" to nasz projekt dla zakochanych.  Świętujcie z nami swój ślub i pomóżcie dzieciakom z Domu Dziecka w Kasisi.

Zastanawiacie się jak można świętować i jednocześnie pomagać? To bardzo proste.

Poproście swoich gości, żeby zamiast kwiatów, zrobili Wam równie piękny, ale o wiele trwalszy prezent – podczas Waszego ślubu wsparli naszą Fundację. Dzięki temu będziemy mogli pomóc dzieciakom z Domu Dziecka w Kasisi a Wy i Wasi goście zostawicie w ich życiu trwały ślad po Waszej uroczystości. Dzięki Waszej decyzji możemy realnie zmieniać świat dzieci z Domu Dziecka w Kasisi na lepszy i piękniejszy.

Co przygotowaliśmy dla was i waszych gości?

Do życzeń i prezentów, jakimi zostaniecie obdarowani przez najbliższych i przyjaciół, dołączamy uśmiech, radość i wdzięczność całego Kasisi. Ale nie tylko! Zgłaszając się do projektu „Zakochani w Kasisi”, otrzymacie od nas również zestaw ślubny.

Prosto z Kasisi trafi do Waszych rąk przygotowana specjalnie na tę okazję kartka z motywami ręcznie malowanymi przez nasze dzieciaki oraz najlepszymi życzeniami na nową drogę życia od Szymona Hołowni. Mamy też dla Was Filmik o dzieciakach z Kasisi, spersonalizowany filmik z podziękowaniami, pamiątkowe zdjęcie, bileciki w kształcie serduszek, które możecie dołączyć do zaproszeń ślubnych, rozdawać w zamian za datki wrzucane do puszki lub użyć jako dekoracji stołu, balony oraz specjalnie zaprojektowaną na Waszą uroczystość skarbonkę, która pozwoli Wam w dniu ślubu wygodnie zebrać datki od gości, a później będzie niezwykłą pamiątką przypominającą Wam ten wyjątkowy czas świętowany z przyjaciółmi i Fundacją Kasisi.

Aby zgłosić chęć udziału w projekcie „Zakochani w Kasisi”, wystarczy wypełnić formularz na naszej stronie: http://zakochaniwkasisi.pl. My wyślemy pakiet ślubny, a Wam pozostanie już tylko cieszyć się i odliczać dni do Waszego pięknego dnia:)