Aby sprawdzić liczbę swoich punktów wpisz adres e-mail podany przy płatnościach lub adopcji materialnej. Pamiętaj! Aby punkty wpływały na Twoje konto, zawsze używaj tego samego adresu e-mail.

nasi najważniejsi mieszkańcy

BEJBIKI

spełnij marzenie maluchów

Adoptuj
dziecko

Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży, gdy się ją dzieli. Wierzymy więc, że rodziny adopcyjne naszych dzieciaków będą bardzo liczne, żeby było z kim dzielić szczęście, pomnażając je w ten sposób, by starczyło go dla wszystkich.

Na profilu dziecka dowiesz się więcej o nim samym, obejrzysz jego galerię zdjęć, będziesz mógł przeczytać, co aktualnie u niego słychać. Zobaczysz też wirtualny album rodzinny ze zdjęciami osób, które zdecydowały się na jego adopcję. Tam czeka miejsce także dla Ciebie.

Sortuj:
Wybierz
Wybierz kategorię
Wybierz

Anastasia 3 l

Jest w Kasisi razem z siostrą Minivą.

Andrew 1 l

Chłopiec trafił do Kasisi 13.12.2018 roku, dla niego to będzie szczęśliwa „13”, bo znalazł u nas bezpieczne schronienie.

Anna Blessed 3 l

Imię dla Annie dzieci z Kasisi wybrały same.

Anna Maria 3 l

Od razu widać, że jest wyjątkowa.

Annie Grace 3 l

Złe dobrego początki. Historia jej życia jest wstrząsająca, ale teraz już nic jej nie grozi.

Banji 1 l

W trosce o jej życie i zdrowie ludzie w wioski przynieśli ją do Kasisi.

Bernadette Natasha 10 m

Porzucone dziecko, w Kasisi odnalazła prawdziwy dom.

Bibiana 1 l

Jest w Kasisi od urodzenia. Jej chora mama nie może się nią zająć.

Blessing 2 l

Trafiła do Kasisi razem ze starszą siostrą.

Blessing 3 l

Jest bardzo pomocna i lubi śpiewać.

Charles Mapalo 3 l

W Kasisi odnalazł spokój. Bardzo troszczy się o innych.

Cosmas 8 m

Kiedy do nas trafił miał zaledwie tydzień.

odkryj pozostałe grupy

poznaj
innych

Jeśli chcesz osobiście znaleźć swoje dziecko i dołączyć do jego rodziny adopcyjnej, otaczając je comiesięczną opieką materialną, poniżej znajdziesz trzy grupy, na które ze względu na wiek podzielone są nasze dzieci.

Gdy wybierzesz jedną z nich, przekierujemy Cię do strony z indywidualnymi profilami dzieci. Poznawszy każde z nich, zdecydujesz, czyją rodzinę adopcyjną chcesz powiększyć.

Przedszkolaki

Już nie maluchy, ale nadal potrzebują dużo troski i miłości! Sprawdź, co możesz dla nich zrobić.

uczniowie

Pomóż najstarszym podopiecznym Kasisi! Odwiedź profile uczniów, a potem wesprzyj ich edukację i codzienne życie.

Pomaganie przez kupowanie, czyli

zakupy dla kasisi

Za pośrednictwem naszej strony internetowej możesz zaangażować się nie tylko w długofalowe projekty, jak Adopcja z Sercem, ale przekazać jednorazowe wsparcie, które realnie zmieni los dzieci w Kasisi. Przekonaj się, że dobro wraca!

Dbamy

Mleko terapeutyczne

Wprowadziliśmy Lontie z niedożywienia. Uzupełnij zapasy mleka terapeutycznego dla kolejnych maluchów!

Pobyt w szpitalu

Zambijska służba zdrowia jest płatna. Pomóż nam zaopiekować się dziećmi potrzebującymi hospitalizacji.

Książki do biblioteki

W Kasisi troszczymy się o przyszłość naszych dzieci od najmłodszych lat. Wesprzyj nas w tych działaniach!

Paliwo do ambulansu

Zatankuj nasz ambulans, by był gotowy ratować nasze dzieci!

Zadbaj o Rozpieszczalnik

Rozpieszczając nasze dzieci, rozpuszczamy zło, które przylgnęło do nich, zanim trafiły do Kasisi.
Wesprzyj

Pakiet medyczny dla małych pacjentów

Miniva jest u nas od miesiąca. Ciężko choruje i jest bardzo słaba. Odbudowujemy jej zaufanie do świata po tym, jak matka porzuciła ją w buszu. Walczymy o jej zdrowie. Niestety ostatnie wyniki zwiastują poważne problemy. Przewlekłą chorobę zdiagnozowaliśmy też u Richarda. Pomożemy mu tylko wdrażając specjalistyczne i niestety kosztowne leczenie.

To nasi najbardziej potrzebujący mieszkańcy. Chcemy, by zbliżające się Święta były wolne od zmartwień dla wszystkich. Nasi podopieczni przeszli już życiu wystarczająco dużo. Ruszamy ze specjalną zbiórką na leczenie tej dwójki, by otoczyć ich najlepszą możliwą opieką medyczną. Nasz mały szpitalik – House of Hope jest już po generalnym remoncie. Pora zaopatrzyć półki w niezbędne medykamenty!