• Zmiany w regulaminach zgodnie z RODO

W związku z wejściem w życie w dniu 25 maja 2018 r. Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) „RODO” chcielibyśmy poinformować Państwa, że zmianie uległy zapisy Regulaminów na naszej stronie internetowej. Prosimy o zapoznanie się z nimi.

Prosimy również o zapoznanie się z Polityką Prywatności dostępną TUTAJ  oraz jej akceptację.

Jeżeli nie wyrażają Państwo zgody na przetwarzanie Państwa danych osobowych prosimy o kontakt z Administratorem, którym jest Fundacja Kasisi z siedzibą w Warszawie przy ul. Pomiechowskiej 47/14, 04-694 Warszawa, numer KRS: 0000457951 pod adresem mailowym kontakt@fundacjakasisi.pl,  telefonicznie: +48 533 365 505  lub na adres siedziby. Mogą Państwo skontaktować się również z Inspektorem danych osobowych, drogą mailową: iod@fundacjakasisi.pl lub na adres siedziby.

Z Inspektorem ochrony danych można się kontaktować we wszystkich sprawach dotyczących przetwarzania danych osobowych oraz korzystania z praw związanych z przetwarzaniem danych.