Aby sprawdzić liczbę swoich punktów wpisz adres e-mail podany przy płatnościach lub adopcji materialnej. Pamiętaj! Aby punkty wpływały na Twoje konto, zawsze używaj tego samego adresu e-mail.

PILNA POMOC POTRZEBNA

PAKIET MEDYCZNY DLA MAŁYCH PACJENTÓW

Pomóż w leczeniu Minivy i Richarda

Miniva jest u nas od miesiąca. Ciężko choruje i jest bardzo słaba. Odbudowujemy jej zaufanie do świata po tym, jak matka porzuciła ją w buszu. Walczymy o jej zdrowie. Niestety ostatnie wyniki zwiastują poważne problemy. Przewlekłą chorobę zdiagnozowaliśmy też u Richarda. Pomożemy mu tylko wdrażając specjalistyczne i niestety kosztowne leczenie.

Zaskakujące, jak dużo Richard ma w sobie pozytywnej energii i zaufania do ludzi. Ci dzięki którym pojawił się na świecie, nigdy nie dorośli to tego, by być rodzicami. Richard bardzo przez nich cierpiał. W końcu w ciężkim stanie trafił do szpitala, a stamtąd prosto do nas. Nie będziemy Wam pisali, co go spotkało, bo wszyscy, a zwłaszcza Richard, powinniśmy o tym zapomnieć. Richard choruje na rzadką przypadłość. W miejscu ran po przebytych operacjach pojawia się zgrubiała i bolesna skóra. Choroby nie wyleczymy, ale dzięki specjalnym maściom możemy ją zatrzymać.

Miniva jest u nas od kilku tygodni. Już jako roczne dziecko straciła zaufanie do ludzi, gdy najbliższa jej osoba – matka porzuciła ją w buszu. Mała potrzebuje intensywnego leczenia. Ostatnie wyniki badań wskazują na to, że będziemy musieli wspierać ją w trudnej i przewlekłej chorobie. Teraz jest bardzo słaba. Czeka ją wiele szpitalnych wizyt, specjalna dieta i stałe przyjmowanie leków.

To nasi najbardziej potrzebujący mieszkańcy. Chcemy, by zbliżające się Święta były wolne od zmartwień dla wszystkich. Nasi podopieczni przeszli już w życiu wystarczająco dużo. Ruszamy ze specjalną zbiórką na leczenie tej dwójki, by otoczyć ich najlepszą możliwą opieką medyczną. Nasz mały szpitalik – House of Hope jest już po generalnym remoncie. Pora zaopatrzyć półki w niezbędne medykamenty!

Zaskakujące, jak dużo ma pozytywnej energii i zaufania do ludzi. Ci, dzięki którym pojawił się na świecie nigdy nie dorośli to tego, by być rodzicami. Richard bardzo przez nich cierpiał. W końcu w ciężkim stanie trafił do szpitala, a stamtąd prosto do nas.

Ostatnie wyniki badań wskazują na to, że będziemy musieli wspierać Minivę w trudnej i przewlekłej chorobie. Teraz jest bardzo słaba. Czeka ją wiele szpitalnych wizyt, specjalna dieta i stałe przyjmowanie leków.

Pakiet medyczny dla małych pacjentów

To nasi najbardziej potrzebujący mieszkańcy. Chcemy, by zbliżające się Święta były wolne od zmartwień dla wszystkich. Nasi podopieczni przeszli już życiu wystarczająco dużo. Ruszamy ze specjalną zbiórką na leczenie tej dwójki, by otoczyć ich najlepszą możliwą opieką medyczną. Nasz mały szpitalik – House of Hope jest już po generalnym remoncie. Pora zaopatrzyć półki w niezbędne medykamenty!