Aby sprawdzić liczbę swoich punktów wpisz adres e-mail podany przy płatnościach lub adopcji materialnej. Pamiętaj! Aby punkty wpływały na Twoje konto, zawsze używaj tego samego adresu e-mail.

Czeka na przyjaciół

Nacia

Data dodania: 08.11.2019

Trafiła do nas kilka dni temu. Serce pęka, patrząc, jak bardzo była zaniedbana i niedożywiona. Mama nie była w stanie się nią zająć, sama znalazła się w szpitalu. Czteroletnia Nacia od razu dostała czyste, pachnące ubranka i ciepły posiłek. Już poczuła się u nas jak u siebie w domu. Jest bezpieczna, pod najlepszą opieką, ma co jeść, czym się bawić i do kogo się przytulić.

Mała Nacia właśnie teraz potrzebuje mieć wokół siebie jak najwięcej przyjaciół. Dołączając do projektu Adoptuj z Sercem, możecie stać się jednym z nich.

Zaadoptuj Nacie

Razem ze wspaniałymi siostrami budujemy tym dzieciakom bezpieczny DOM. Zapraszamy do tej budowy każdego z Was.

Pakiet medyczny dla małych pacjentów

Miniva jest u nas od miesiąca. Ciężko choruje i jest bardzo słaba. Odbudowujemy jej zaufanie do świata po tym, jak matka porzuciła ją w buszu. Walczymy o jej zdrowie. Niestety ostatnie wyniki zwiastują poważne problemy. Przewlekłą chorobę zdiagnozowaliśmy też u Richarda. Pomożemy mu tylko wdrażając specjalistyczne i niestety kosztowne leczenie.

To nasi najbardziej potrzebujący mieszkańcy. Chcemy, by zbliżające się Święta były wolne od zmartwień dla wszystkich. Nasi podopieczni przeszli już życiu wystarczająco dużo. Ruszamy ze specjalną zbiórką na leczenie tej dwójki, by otoczyć ich najlepszą możliwą opieką medyczną. Nasz mały szpitalik – House of Hope jest już po generalnym remoncie. Pora zaopatrzyć półki w niezbędne medykamenty!