Aby sprawdzić liczbę swoich punktów wpisz adres e-mail podany przy płatnościach lub adopcji materialnej. Pamiętaj! Aby punkty wpływały na Twoje konto, zawsze używaj tego samego adresu e-mail.

Pilna adopcja
Bejbiki

Nacia 3 l

Urodziny: 2015
W Kasisi od: 01.11.2019

Nacia trafiła do nas w pierwszych dniach listopada 2019 roku. Była bardzo zaniedbana i niedożywiona, gdy zjawiła się w Kasisi. Mama nie była w stanie się nią zająć, sama trafiła do szpitala. Dziewczynka od razu dostała czyste, pachnące ubranka i ciepły posiłek. W naszym domu od razu poczuła się jak u siebie. Jest już bezpieczna.

Dżem

Nasza Nacia

Ewa Rutka

Patrycja Rudzińska

Pakiet medyczny dla małych pacjentów

Miniva jest u nas od miesiąca. Ciężko choruje i jest bardzo słaba. Odbudowujemy jej zaufanie do świata po tym, jak matka porzuciła ją w buszu. Walczymy o jej zdrowie. Niestety ostatnie wyniki zwiastują poważne problemy. Przewlekłą chorobę zdiagnozowaliśmy też u Richarda. Pomożemy mu tylko wdrażając specjalistyczne i niestety kosztowne leczenie.

To nasi najbardziej potrzebujący mieszkańcy. Chcemy, by zbliżające się Święta były wolne od zmartwień dla wszystkich. Nasi podopieczni przeszli już życiu wystarczająco dużo. Ruszamy ze specjalną zbiórką na leczenie tej dwójki, by otoczyć ich najlepszą możliwą opieką medyczną. Nasz mały szpitalik – House of Hope jest już po generalnym remoncie. Pora zaopatrzyć półki w niezbędne medykamenty!