PIĘKNYCH Świąt PIĘKNI Kasisjanie!

Data dodania: 23.12.2020

Kochani Kasisjanie!

Tuż przed Świętami Bożego Narodzenia rodzina Kasisi powiększyła się o kolejne małe SZCZĘŚCIE!!! Przedstawiamy Wam Jamesa!!!

Jest takie miejsce na świecie, gdzie Boże Narodzenie jest częściej niż raz w roku i dzieje się z każdym nowo przyjętym dzieckiem. W Kasisi bezinteresowna miłość okazywana przez Siostry, opiekunki i dzieci, potrafi roztopić każdy lód i zburzyć wszystkie mury w poranionym sercu. To dom, gdzie każdy, kto cierpiał na deficyt miłości, odchodzi stąd napełniony.

Z okazji Bożego Narodzenia serdecznie Wam życzymy, żebyście i Wy w tych dniach doświadczyli takiej właśnie miłości.

To wszystko dzieje się też dzięki Wam! To na Was liczymy pragnąć, by jeszcze zanim zaczniemy świętowanie, cieszyć się z tego, że James dzięki Adopcji z Sercem ma już prawdziwych przyjaciół. Za każdy Wasz gest miłości i troski dziękujemy Wam dziś z całego serca.

PIĘKNYCH Świąt PIĘKNI Kasisjanie!