Witaj w DOMU Jacob!

Data dodania: 03.12.2019

Czy może być lepszy początek dnia – dziś #GivingTuesday, wtorek po tygodniu wielkich wyprzedaży, kiedy cały świat celebruje dobroczynność – niż ten, w którym dzięki Wam Jacob ma w końcu ciepły dom, w którym jest kochany i zaopiekowany? Wiemy, że jest tu wiele osób, które z pewnością chcą go przytulić i ruszyć z nim w dalszą podróż.

Jacob trafił do Kasisi 10 dni temu jako tygodniowe maleństwo. Porzucony w pustostanie, doświadczył już odrzucenia, zimna i głodu. Zapewne Ci, którzy go tam zostawili, myśleli, że inaczej skończy się jego historia.
My mu dziś powiedzieliśmy, jak bardzo na niego czekaliśmy i że od teraz to nie pustostan, ale nasze Kasisi jest jego DOMEM, a Wy wspaniałą rodziną i najlepszymi przyjaciółmi!

Zaadoptuj Jacoba