Aby sprawdzić liczbę swoich punktów wpisz adres e-mail podany przy płatnościach lub adopcji materialnej. Pamiętaj! Aby punkty wpływały na Twoje konto, zawsze używaj tego samego adresu e-mail.

Uczniowie

Abigail 11 l

Urodziny: 16.12.2007
W Kasisi od: 30.09.2009

Abigail trafiła do Kasisi  jako niemowlę po śmierci matki. Nie ma żadnej innej rodziny. Jest zawsze uśmiechnięta i zadowolona z życia. To mała optymistka, która lubi gdy świeci słońce. Abigail potrafi cieszyć się z małych rzeczy.

MAJ 2019r.
Abigail wróciła do Kasisi. Dziadek, u którego była przez 3 lata zwyczajnie sobie nie poradził. Dziewczynka jest w drugiej klasie. Bardzo chętnie pomaga w jadalni, roznosi jedzenie oraz pomaga w gotowaniu.
LIPIEC 2018r.
Dziewczynka chodzi do szkoły. Bardzo dobrze się uczy.
GRUDZIEŃ 2016r.
Mieszka z dziadkiem na wsi w okolicach Kasisi. Przychodzi do sióstr po leki i jedzenie wciąż jest pod opieką Kasisi.
CZERWIEC 2015r.
Dziewczynka chodzi do drugiej klasy. Jest na ustawionym leczeniu. Ma bardzo jasne pojęcie tego co chce. Potrafi być kapryśna jeśli chodzi o ubranie, zdecydowanie sprzeciwia się przed założeniem czegoś co jej się nie podoba.
pokaż starsze

Krzysztof Sieczko

Marta Nikodema Szulhan

Felicja

Pakiet medyczny dla małych pacjentów

Miniva jest u nas od miesiąca. Ciężko choruje i jest bardzo słaba. Odbudowujemy jej zaufanie do świata po tym, jak matka porzuciła ją w buszu. Walczymy o jej zdrowie. Niestety ostatnie wyniki zwiastują poważne problemy. Przewlekłą chorobę zdiagnozowaliśmy też u Richarda. Pomożemy mu tylko wdrażając specjalistyczne i niestety kosztowne leczenie.

To nasi najbardziej potrzebujący mieszkańcy. Chcemy, by zbliżające się Święta były wolne od zmartwień dla wszystkich. Nasi podopieczni przeszli już życiu wystarczająco dużo. Ruszamy ze specjalną zbiórką na leczenie tej dwójki, by otoczyć ich najlepszą możliwą opieką medyczną. Nasz mały szpitalik – House of Hope jest już po generalnym remoncie. Pora zaopatrzyć półki w niezbędne medykamenty!