Pilna adopcja

Abraham 7 m

Urodziny: 12.03.2020
W Kasisi od: 02.10.2020

Abraham trafił do Kasisi, ponieważ jego mama zmarła, o tacie nie mamy żadnych informacji. Do Kasisi przyprowadziła go starsza siostra. Przebyła kilkaset kilometrów z maleństwem na plecach, by dotrzeć do nas. Zrobimy wszystko, co w naszej mocy, żeby chłopcu było u nas dobrze.

PAŹDZIERNIK 2020r.
Chłopiec przebywa w naszym szpitaliku  House of Hope pod troskliwą opieką mamy Sandry. Na początku zajmiemy się jego ciałkiem, które pokryte jest świerzbem.

Mleko terapeutyczne

Katarina87

Ania

Fundusz im. Christophera Sakali

Chcemy, by to zło, jakie wpadło znienacka do życia naszego Domu, wywołało reakcję w postaci czynnego dobra. Ruszamy z Funduszem im. Christophera Sakali. Będziemy wspierali chore dzieci na odziale onkologicznym szpitala w Lusace, a w Kasisi stworzymy Centrum Talentów dając naszym podopiecznym przestrzeń do rozwoju i pielęgnowania swoich zainteresowań.