Aby sprawdzić liczbę swoich punktów wpisz adres e-mail podany przy płatnościach lub adopcji materialnej. Pamiętaj! Aby punkty wpływały na Twoje konto, zawsze używaj tego samego adresu e-mail.

Przedszkolaki

Abraham 6 l

Urodziny: 03.02.2013
W Kasisi od: 21.02.2017

Abraham trafił do Kasisi razem z bratem. Po śmierci rodziców zajmowała się nimi babcia, ale opieka nad nimi przerasta jej siły, przede wszystkim dlatego, że brat Abrahama ma anemię sierpowatą i ciągle wymaga leczenia szpitalnego. Kobieta postanowiła przyprowadzić dzieci do Kasisi, żeby miały jak najlepszą opiekę.

MAJ 2019r.
Chłopiec chodzi do przedszkola. Lubi rysować,  grać w piłkę i bawić się na zjeżdżalni.

Kosz warzyw

Magda

Eliza Augustyniak

Kasia

Pakiet medyczny dla małych pacjentów

Miniva jest u nas od miesiąca. Ciężko choruje i jest bardzo słaba. Odbudowujemy jej zaufanie do świata po tym, jak matka porzuciła ją w buszu. Walczymy o jej zdrowie. Niestety ostatnie wyniki zwiastują poważne problemy. Przewlekłą chorobę zdiagnozowaliśmy też u Richarda. Pomożemy mu tylko wdrażając specjalistyczne i niestety kosztowne leczenie.

To nasi najbardziej potrzebujący mieszkańcy. Chcemy, by zbliżające się Święta były wolne od zmartwień dla wszystkich. Nasi podopieczni przeszli już życiu wystarczająco dużo. Ruszamy ze specjalną zbiórką na leczenie tej dwójki, by otoczyć ich najlepszą możliwą opieką medyczną. Nasz mały szpitalik – House of Hope jest już po generalnym remoncie. Pora zaopatrzyć półki w niezbędne medykamenty!