Aby sprawdzić liczbę swoich punktów wpisz adres e-mail podany przy płatnościach lub adopcji materialnej. Pamiętaj! Aby punkty wpływały na Twoje konto, zawsze używaj tego samego adresu e-mail.

Uczniowie

Alick 7 l

Urodziny: 05.11.2012
W Kasisi od: 06.02.2013

Alick do Kasisi trafił osierocony przez matkę. Przyniosła go rodzina. Jest na szczęście jednym ze zdrowych, prawidłowo rozwijających się dzieci. I w dodatku bardzo rzadko płacze.

MAJ 2019r.
Zaczął chodzić do przedszkola. Jest bardzo rezolutny. Jak wszyscy jego koledzy uwielbia piłkę.
STYCZEŃ 2019r.
Alick rośnie jak na drożdżach i dobrze się rozwija. Chodzi do przedszkola gdzie lubi się bawić i śpiewać.
CZERWIEC 2016r.
Mieszka w Edmund’s House. Niedawno przeszedł chorobę. Bardzo ciężko ją znosił. Miał nawet podejrzenie gruźlicy, ale okazało się, że to nie jest gruźlica i udało się go wyleczyć.
CZERWIEC 2015r.
Alick to mały łobuziak. Wszystkich zaczepia, jest bardzo uparty, zawsze stawia na swoim. Jest w dużych bejbikach.
pokaż starsze

Talerz dla sportowca

Talerz dla sportowca

15,00 PLN
Piłka nożna

Piłka nożna

45,00 PLN
Sok

Sok

4,00 PLN
Witaminy

Witaminy

18,00 PLN

ALINA SZPUNAR-GAWEŁ

Alice

Katarzyna Gajewska

Marta Przytocka

Adopcja duchowa bez przeszkód dla każdego.

Stowarzyszenie Razem Dzieciom

Asia

Maja

Joanna Polkowska-Gryszczuk

Magdalena Lulewicz

RENIA

test1 test1

HAZ Bulanda

Pakiet medyczny dla małych pacjentów

Miniva jest u nas od miesiąca. Ciężko choruje i jest bardzo słaba. Odbudowujemy jej zaufanie do świata po tym, jak matka porzuciła ją w buszu. Walczymy o jej zdrowie. Niestety ostatnie wyniki zwiastują poważne problemy. Przewlekłą chorobę zdiagnozowaliśmy też u Richarda. Pomożemy mu tylko wdrażając specjalistyczne i niestety kosztowne leczenie.

To nasi najbardziej potrzebujący mieszkańcy. Chcemy, by zbliżające się Święta były wolne od zmartwień dla wszystkich. Nasi podopieczni przeszli już życiu wystarczająco dużo. Ruszamy ze specjalną zbiórką na leczenie tej dwójki, by otoczyć ich najlepszą możliwą opieką medyczną. Nasz mały szpitalik – House of Hope jest już po generalnym remoncie. Pora zaopatrzyć półki w niezbędne medykamenty!