Aby sprawdzić liczbę swoich punktów wpisz adres e-mail podany przy płatnościach lub adopcji materialnej. Pamiętaj! Aby punkty wpływały na Twoje konto, zawsze używaj tego samego adresu e-mail.

Bejbiki

Andrew 1 l

Urodziny: 2018
W Kasisi od: 13.12.2018

Chłopiec trafił do Kasisi 13.12.2018 roku, dla niego to będzie szczęśliwa „13”, bo w Kasisi czeka na niego dużo miłości, będzie się wychowywał w szczęśliwym domu. Nic o nim nie wiemy poza tym, że porzucono go w traumatycznych okolicznościach nieopodal torów kolejowych. Znaleziony przypadkiem, został natychmiast skierowany do kliniki dziecięcej, tam udało się lekarzom ustabilizować stan jego zdrowia. Policja prowadzi dochodzenie, my tymczasem od razu zajęliśmy się chłopcem.  Andrew, w Kasisi już nic Ci nie grozi, jesteś bezpieczny.

MAJ 2019r.
Ładnie rośnie, jest zdrowy. Nikt z bliskich się nie pojawia. Szukamy dla chłopca rodziny adopcyjnej.

Mleko

Jacek i Małgorzata Piecuch

Kocham całym sercem.

Agnieszka Kuprowska

Na zawsze z toba serduszko

Andrew i Paulina

Karolina, Paweł i Franek Puchalscy

Pakiet medyczny dla małych pacjentów

Miniva jest u nas od miesiąca. Ciężko choruje i jest bardzo słaba. Odbudowujemy jej zaufanie do świata po tym, jak matka porzuciła ją w buszu. Walczymy o jej zdrowie. Niestety ostatnie wyniki zwiastują poważne problemy. Przewlekłą chorobę zdiagnozowaliśmy też u Richarda. Pomożemy mu tylko wdrażając specjalistyczne i niestety kosztowne leczenie.

To nasi najbardziej potrzebujący mieszkańcy. Chcemy, by zbliżające się Święta były wolne od zmartwień dla wszystkich. Nasi podopieczni przeszli już życiu wystarczająco dużo. Ruszamy ze specjalną zbiórką na leczenie tej dwójki, by otoczyć ich najlepszą możliwą opieką medyczną. Nasz mały szpitalik – House of Hope jest już po generalnym remoncie. Pora zaopatrzyć półki w niezbędne medykamenty!