Aby sprawdzić liczbę swoich punktów wpisz adres e-mail podany przy płatnościach lub adopcji materialnej. Pamiętaj! Aby punkty wpływały na Twoje konto, zawsze używaj tego samego adresu e-mail.

Uczniowie

Anna 12 l

Urodziny: 16.05.2007
W Kasisi od: 21.05.2010

Dziewczynka w Kasisi jest razem ze swoimi siostrami Veronicą i Catherine. Mają skomplikowaną sytuację w domu. Do Kasisi przyprowadził je tata.

CZERWIEC 2016r.
Dziewczynka chodzi do trzeciej klasy. Jest bardzo dobrym człowiekiem.
CZERWIEC 2015r.
Anna jest w grupie tańczących dziewcząt. Jest bardzo opiekuńcza w stosunku do bejbików, spędza z nimi każdą wolna chwilę. Cieszy się bardzo domkiem dla lalek, który dostała w prezencie.

Kurczak

Ania Makowska

Kasia Gaj

Anna Koziołkiewicz-Kozak

Pakiet medyczny dla małych pacjentów

Miniva jest u nas od miesiąca. Ciężko choruje i jest bardzo słaba. Odbudowujemy jej zaufanie do świata po tym, jak matka porzuciła ją w buszu. Walczymy o jej zdrowie. Niestety ostatnie wyniki zwiastują poważne problemy. Przewlekłą chorobę zdiagnozowaliśmy też u Richarda. Pomożemy mu tylko wdrażając specjalistyczne i niestety kosztowne leczenie.

To nasi najbardziej potrzebujący mieszkańcy. Chcemy, by zbliżające się Święta były wolne od zmartwień dla wszystkich. Nasi podopieczni przeszli już życiu wystarczająco dużo. Ruszamy ze specjalną zbiórką na leczenie tej dwójki, by otoczyć ich najlepszą możliwą opieką medyczną. Nasz mały szpitalik – House of Hope jest już po generalnym remoncie. Pora zaopatrzyć półki w niezbędne medykamenty!