Aby sprawdzić liczbę swoich punktów wpisz adres e-mail podany przy płatnościach lub adopcji materialnej. Pamiętaj! Aby punkty wpływały na Twoje konto, zawsze używaj tego samego adresu e-mail.

Bejbiki

Blessing 3 l

Urodziny: 16.03.2016
W Kasisi od: 13.04.2017

Mama zostawiła Blessing pod jakąś bramą w Lusace. Policja namierzyła kobietę, ale okazało się, że nie jest w stanie poradzić sobie z wychowaniem dziecka ze względu na chorobę i inne kłopoty. Blessing też zresztą jest ciężko chora i wymaga specjalistycznej opieki medycznej. Oczywiście zapewnimy ją jej, tak jak wszystkim naszym milusińskim, którzy zmagają się z chorobą.

PAŹDZIERNIK 2019r.
Ładnie śpiewa i bardzo lubi to robić. Zawsze ustawia buty wszystkich dzieci. Zawsze też rozpoczyna modlitwę. Chętnie pomaga, zwłaszcza przy rozdawaniu jedzenia.
CZERWIEC 2017r.
U dziewczynki wszystko dobrze. Rośnie zdrowo, ma wilczy apetyt:)

Komplet badań

Edyta Blaszczyk

Maria Szczawinska

Kamila Kalas

Pakiet medyczny dla małych pacjentów

Miniva jest u nas od miesiąca. Ciężko choruje i jest bardzo słaba. Odbudowujemy jej zaufanie do świata po tym, jak matka porzuciła ją w buszu. Walczymy o jej zdrowie. Niestety ostatnie wyniki zwiastują poważne problemy. Przewlekłą chorobę zdiagnozowaliśmy też u Richarda. Pomożemy mu tylko wdrażając specjalistyczne i niestety kosztowne leczenie.

To nasi najbardziej potrzebujący mieszkańcy. Chcemy, by zbliżające się Święta były wolne od zmartwień dla wszystkich. Nasi podopieczni przeszli już życiu wystarczająco dużo. Ruszamy ze specjalną zbiórką na leczenie tej dwójki, by otoczyć ich najlepszą możliwą opieką medyczną. Nasz mały szpitalik – House of Hope jest już po generalnym remoncie. Pora zaopatrzyć półki w niezbędne medykamenty!